Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok ti mit tennétek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ti mit tennétek a helyemben? (lent)

Figyelt kérdés
Egyik barátom(osztálytárs) hajt egy lányra(szintén osztálytárs). A lány tavaj már visszautasította egyszer és szerintem most sem lenne másképp. A gond ott kezdődik, hogy én bejövök a lánynak, és nemrég rájöttem, hogy ő is nekem. Szerintetek szedjem el a barátom elől vagy hagyjam meg neki inkább? (nemhiszem, hogy problémázna ezen, de biztos nem esne jól neki)
2010. ápr. 1. 22:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyomulnék a lányra, nincs rajta a haverod neve.
2010. ápr. 1. 22:10
 2/12 anonim ***** válasza:

jááj az a helyesírás =S

csaj vagyok de próbálok választ adni a kérdésedre.

Először is beszélj a barátoddal. Kérdezd meg hogy nem-e lenne gond/nem-e sértődne meg ha te összejönnél vele. Ha igent mond(vagyis zavarná a dolog) akkor hozd fel neki hogy őt már úgyis visszautasította, akkor minek pedálozni?

a többit remélem már tudni fogod xD

2010. ápr. 1. 22:14
 3/12 anonim ***** válasza:
huha nehéz kérdés..sztem ha ebből baj lenne ,akkor azt tanácsolom hagyd a csajt! a barátok fontosabbak. De ,ha semmi nem lenne akkor meg járjatok:) De én beszélnék a haverral erről.
2010. ápr. 1. 22:15
 4/12 anonim ***** válasza:

22:10-es te sem ismered a tisztesség fogalmát. Remélem egyszer majd jól pofán b@sznak. A barátnődet meg jól megrakják, hisz nincs rajta a neved köcsög.

Kérdező: Szerintem beszélj a barátoddal, hogy nincs-e ellenére a szituáció, mit gondol róla. Ha beleegyezik

akkor nyugodtan hajts rá, de ha nem tetszene neki a dolog akkor inkább hagyd, mert lehet a csajt megkapod( ideig-óráig) de emberségből, becsületből, tisztességből leszerepelsz egy életre. A barát kiszemeltje, barátnője, szerelme TABU. Aki ezt megsérti annak általában súlyos következményei szoktak lenni. Szóval kérd a hozzájárulását. Különben gerinctelenség.

2010. ápr. 1. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:
a tavalyt ly-vel írják!
2010. ápr. 1. 22:37
 6/12 Andrewka ***** válasza:

Második papol a helyírásról: "NEM-E"

Különben szerintem hagyd a lányt amíg a barátoddal nem tisztázódik a dolog. Tényleg igaz h a haver barátnője, szerelme, kiszemeltje tabu. Ahogy ezt mások is írták. Ha egyértelműen visszautasítja a lány akkor lépj csak.

22/f

2010. ápr. 1. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
nem-e.....XDXDXD
2010. ápr. 1. 22:41
 8/12 anonim ***** válasza:

22:20 - Sértegettelek én egy szóval is téged? Akkor Te se tedd, hisz nem ismersz.

Nyílván felfogható hogy mire értem azt, hogy "nincs rajta a neve". Magyarul nem járnak, nem foglalt. Így pedig a csaj örökre tabu lenne nekem, aki boldoggá tehetné, csak mert a haverom nem fogja fel, hogy fölösleges próbákozni? Milyen jogon sajátít ő ki valakit, akinél semmi esélye?

Ha a lánynak tetszene a haverom, akkor lenne gerinctelenség rányomulni, így nekem is "szabad a pálya", mint akárki másnak. Lehet lepontozni, lehet tovább köcsögözni (jobban örülnék, ha utóbbit személyesen tennéd), de nekem ez a véleményem.

2010. ápr. 1. 22:52
 9/12 anonim ***** válasza:

Neked is szabad apálya mint akárki másnak?

Ez tévedés. Neked ugyanis a barátod, másnak viszont nem.

Különben meg ha te lennél az ő helyében és téged utasítana vissza az a lány akit szeretsz vajon jól esne neked nap mint nap azt látni, hogy a barátoddal turbékol? Milyen barát az ilyen? Erről ennyit.

2010. ápr. 1. 23:00
 10/12 anonim ***** válasza:
23:00 - Magamból indultam ki, ha nem tűnt volna fel:)
2010. ápr. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!