Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik az igaz szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik az igaz szerelem?

Figyelt kérdés

Az, amelyben a szerelem nem alakul át sima szeretetté, hanem sok év múlva is ugyanúgy lángol, mint az elején?

Bárcsak lenne :)

2010. ápr. 1. 20:55
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Egyetértek a kérdezővel! :$ Úgy szeretném, ha valóban létezne ez az igaz szerelem, ahol megvan a tisztelet, megbecsülés, kitartás egymás mellett jóban-rosszban, hűség, bizalom, őszinteség, elfogadás, ahol nem kell attól tartanom, h mikor kerül sor szakításra. Szeretnék, és hiszek is hiszek benne, h létezhet/létezik ilyen kapcsolat. Személy szerint én ilyen kapcsolatra vágyom :$ :)

20/L :)

2010. ápr. 1. 21:29
 22/34 A kérdező kommentje:
sok szerencsét neked, kedves utolsó :)
2010. ápr. 1. 21:31
 23/34 anonim válasza:
Nincs.A szerelem csodálatos dolog,és ha ezt az időt bölcsen töltitek ki amíg dúl a mindent elsöprő szerelem ,akkor ezután mégcsodálatossab időszak következik.A mindent elsöprő szeretet amely sokkal mélyebben összeköt két embert.De ne feledd még szerelmessek vagytok bölcsek is kell hogy legyetek.
2010. ápr. 1. 21:36
 24/34 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, kedves kérdező! Ma 21:29-es voltam, utolsó előtti válaszoló :) Szurkolok Neked, h megtaláld az Igazit! :)
2010. ápr. 1. 22:07
 25/34 anonim ***** válasza:
nem. az ember mindent megun. MINDENT. nem pesszimizmus, csak ez gy van. ilyen az ember.
2010. ápr. 1. 22:07
 26/34 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik.:) Legalábbis én is remélem: D Amúgy vegyük példának nővéremet:) 17 éves volt mikor összejöttek a férjével..Most 26 éves..És tényleg nagyon jól vannak,nagyon szeretik egymást..Mondhatjuk úgy,nem múlt el a szerelem náluk se:) Én is nagyon remélem,hogy van igaz szerelem,és nem csak ezek az egy éjszakás kalandok vannak ma..:S
2010. ápr. 2. 11:17
 27/34 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. ápr. 2. 13:22
 28/34 anonim ***** válasza:
IGEN!!!!
2010. ápr. 2. 13:49
 29/34 A kérdező kommentje:
nagyon megoszlanak a vélemények... :)
2010. ápr. 2. 14:18
 30/34 anonim ***** válasza:
A szép (és sikeres v. gazdag) embereket úgyis megkörnyékezik akár férfi akár nő. Az a kérdés ellenáll-e a csábításnak.
2010. ápr. 2. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!