Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha komolyabb párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha komolyabb párkapcsolatban éltek, mennyire van rátok hatással más lányok/nők meztelen képei?

Figyelt kérdés

Először is inkább érettebb, felnőttebb (24+) férfiak véleménye érdekelne....

Másodszor a kérdéshez még hozzátartoznak ilyen dolgok is mint pl.: attól még teljes 100%-ig szeretitek a párotok, ha Őmellette minden hónapban nézegetitek a férfiújságokat és a neten a különböző pi..ás oldalakat, ill. az utcán a lányokat? Azért érdekelne ( és azért kértem az "idősebb" korosztályt, mert ők élettapasztaltabbak a párkapcsolat terén) mert sok-sok száz NŐI blogot lehet olvasni, arról a tényről miszerint sok száz nőt zavar az a probléma, hogy a szerelme/párja mellette minden egyes női nemű lényt nyálcsorgatva megbámul... Ezzel azt érzik a nők, hogy nem mi kellünk nektek, hanem a parasztlányból ps-el csinált "álomnő" kell. És ez annyira sok nőt bánt és annyi blogot olvastam erről, hiszen a saját párkapcsolatomban is én "szenvedek" ettől. Én igenis nem nézek meg egy pasit se SEHOL... mert szeretem a párom és csak ő kell nekem, nem érdekel más..... sok mindent tudnék még erről írni.. pl.: szakember véleménye: "mindennapi kapcsolatainkra is akaratlanul komoly hatással bír ez.." Lányok ti is írhatok, egy egész szép komment felhozatalt szeretnék erről a témáról, mert úgy gondolom, hogy ez a MAI világban fennálló probléma... Szóval írjatok :-P

2010. ápr. 1. 20:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
21:15: lemaradt amúgy 26/f
2010. ápr. 1. 21:32
 12/21 anonim ***** válasza:
Nagyon is, bár ettől függetlenül kitartok a párom mellett, mert macerás lenne újra befűzni vkit.
2010. ápr. 1. 22:07
 13/21 anonim ***** válasza:

A ferfiember alapbol a legyet ropteben is... Ha van lehetosege, es nem csal meg, csak a nyalat csorgatja, akkor becsuld meg magad szerintem, mert nem olyan egyszeru mindig, akkorse ha szeretsz valakit....

23/F

2010. ápr. 1. 22:28
 14/21 anonim ***** válasza:
Nős ember vagyok, imádom a feleségem immár 16 éve, de sajnos biológiajilag szerintem mi férfiak így vagyunk beálítva ha meglátunk valami szexit a női nem formájában és ezt csak a fajfenmaradás okára tudom vezetni. De mivel gondolkodó lények vagyunk, és nem az ösztön vezérel, meg lehet állni nyálcsorgatást nélkül. Na persze én is beleesek a csapdába és már jön is a gúnyolódás: tetszik mi? Jobb nálam? Nagyobb a melle? És valójában tudja, hogy nem csalnám meg, mert nem teszem. Ez van én így vélekedem és szerintem minden férfi ezt gondolja. Aki nem az beteg, vagy hazudik.
2010. ápr. 2. 00:22
 15/21 A kérdező kommentje:

Okéé.... Én kijelentem: Utálom a férfiakat!! Megutáltam...

Elegem van abból, hogy olyan testem van mint egy kib....aszott victorias secret modellnek és hozzá a többiek véleménye szerint babaarcom mégis a kú....rvák érvésenyülnek mellettem, na hogy is van ez??? Elegem van, hogy a saját fass....zopó apám kiskoromtól kezdve fogdosott, hogy szerethetném a férfiakat amikor a saját apám markolássza a seg..gem és nem tudok ellene mit tenni, csak beülni a sarokba és végigsírni a hetet, hogy a barátom is többször sértett meg(mind csajok miatt volt)... hogy a barátom lakásán a haverjaitól minidg ezeket a mondatokat kell hallanom a szobából, hogy "ennek van a legjobb segge"... " azt a csöcsös képet nyisd meg" ..." nézzük meg a pinás oldalt"... "hogy hívják azt a csajt... keressük meg" a durvábbakat nem is írnám... minden egyes kiba....szott nap itt vannak barátomnál... és a roh...adt magamutogató riban...cokra kell nyálat csorgatni... ááá végülis nem baj hogy nekem olyan értékeim vannak, mint takarítok, főzök, sütök brassóit vagy rakott krumplit is simán... ááá az nem számít.. mutassak egy kis csöcsöt attól leszek menő csaj... vagy életemben nem csaltam meg senkit... mégis körülöttem mindenki mindenkit megcsal...javarészt pasik... és mind feleúton van a 30 felé... a riba...ncok meg a sze...x még az életük értelme... tisztelet a kivételnek!!

2010. ápr. 2. 14:53
 16/21 A kérdező kommentje:

Vagy van egy jó kommentem egy blogról ahol ehhez hasonló témát fejtegettek a nők:

"Ha a cikkben említett elméletből indulok ki....akkor miért csak a pasik keresik a "tökéletes" nőt,

h tovább örökítsék génjeiket?

Na idefigyeljetek ti cicababákat stírölő pasasok! Ti hogy néztek ki????

Képzeljétek mi nők is keressük a "tökéletes" hímnemű egyedeket!!!

Ha nem úgy néztek ki, mint a Dávid szobor, akkor pofa be, s bújjatok be egy lyukba!

Miért mindig egy nőnek kell jól kinéznie? Miért kell nekünk 50évesen is úgy kinéznünk mint egy 20 éves?

Akkor tessék, a pasasok is legyenek adoniszok! Mi is szeretjük a formás testet, a szép arcot!

Bizony a kidolgozott izom férfiasságot sugallnak, termékeny férfiút!

Ti is nézettek úgy, mindannyian, ha a nőktől is megkövetelitek!!! Nektek is legyen már sza..r!

Csak sajnos mi nők képesek vagyunk a belsőt helyezni előtérbe.....ez különböztet meg minket!

Épp ideje lenne, hogy változzon a világ, s végre a férfiak is átélnék mindazt a megfelelési kényszert,

a milliónyi komplexust, amit ők okoztak a nőknek évszázadokon át."

2010. ápr. 2. 14:57
 17/21 A kérdező kommentje:

Vagy itt egy másik:

"különben móresre tanítanám az összes feslett erkölcsű repedtsarkú nőtársainkat...

merthát nagy, sőt aranygyémántbrilliáns igazság, amit kijelentettél: a normális nők isszák ám meg ennek a levét...biza."

Ezt az én kommentemre reagálta a hölgy.

Nem értem ezt a világot, sz...ar úgy ahogy van. Nem nézhetek meg egy egyszerű 15 éves iskolás gyerekekről szóló filmet, mert van benne meztelen természetesen lányos jelenet...

És még annyi meg annyi nő/lány van akiknek ez gondot jelent, bizonyítja a net és a blogok amiket eddig olvastam. És hihetetlen, hogy a világ férfi népességének 99% egy retard... sze..xmániás pö..cs bunkóóóó... És persze... majd jönnek a válaszok, hogy ostoba egy tyúk vagyok mi. Nektek meg alanyi jogon jár, hogy hűtlenek legyetek és a magyarázat rá mert pasik vagytok... A nő meg ha félreke..fél mert rájött h az ura félre... akkor a nő egy büdös k és takarodjon a pics..ába... úgy ahogy van sza..r , fo..s , undorító világ van... Nem nézhetek rá a női oldalakra mert bejön melette egy por..nó oldal hirdetés... mert ebből vannak a nagy pénzek.. kőkemény hímsoviniszta világ ez... és mi csak úgy fogadjuk el??? Hát én nem fogom... hamarabb ölöm meg magam... És igen, el lehet gondolkozni.. h a két kommentből amit beidéztem azok egy a több millió közül.. és igen... lehet ott van közte a te barátnőd/feleséged kommentje is... hiszen szép százával voltak olyanok is ahol csak simán leírta h elege van, de nem tud mit tenni így nem is szól kettőt se az urának, de k..úrva sza..rul esik neki... stb...stb... elegem lett. betelt a pohár....

2010. ápr. 2. 15:08
 18/21 A kérdező kommentje:
sztetek mi a legfájdalomentesebb, gyorsabb önygilk..-ság???
2010. ápr. 2. 15:10
 19/21 anonim ***** válasza:
Tipikus házisárkány leszel.
2010. ápr. 2. 16:23
 20/21 anonim ***** válasza:
A multhéten tapasztaltam a szomszédságomban, hogy a csinos hölgy megcsalta a férjét egy férfival sex miatt, de a csajszinak nem érte meg a dolog. Most az anyukájával él. A férj egyébként nagyon rendes, szorgalmas, dolgozó srác. Hát nem egy Adomisz, de családcentrikun, nem iszik, nem dohányzik. Ja és már két gyermek apukája. Egy sex-ért egy család! Ne feszegesd a férfiak világát ugyan ojan undorító tud lenni a nő is, mint bármejik férfi. Egyébként bevalhatom bátran és nem nagyképűségből jó pasinak tartom magam. Dávid szobor az hozzám képest már nem is tökéletes, mert nekem nincs szemtengely ferdülésem. 16 éve vagyok házas sose csalnám meg a feleségem, de ő folyton ezt hajtogatja és én türelmesen nyugtatom mindig az igazamról. Nem vagyok egy kigyúrt kopasz állat, csak nincs rajtam fölösleg, de sulyomnál vagyok egészségesen. Sokan úgy irigykednek, hogy soványnak tartanak pedig tisztába vannak velem főleg én. Ja és ebből adódóan a nők pörögnek utánam. Ha pasival vannak és ezt tapasztalta megpróbálnak valahogy mindig sunyi kis jeleket adni. Képesek pl: McDonald'S üvegéből tükröző képből vissza nézni azt hittem tévedek, de félig visszafordult a nyíló ajtóból és az a kis mosoj a szája csücskéből mindent elárult. Vagy étteremben pasijával nekem háttal a csajszi meg engem stíröl miközben beszélt hozzá stb...... Írhatnék még sokat egy biztos a nők ezen a téren ügyesebbek, rafkósabbak, finomabban csinálják. Üdvözlettel egy férfi János néven.
2010. máj. 25. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!