Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire szerencsé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire szerencsétlen? Lent tovább.

Figyelt kérdés

23 éves főiskolás lány vagyok. Egyszerűen semmi nem jön nekem össze! A pasik folyton átvernek, pedig nem vagyok egyáltalán könnyenkapható, sőt... mindegyik fiú udvarol nekem, majd dobnak, visszamennek az exhez. Nem vagyok csúnya lány a fiúk szerint, mondjuk én nem vagyok magammal kibékülve, de tényleg elég sok mindenkinek tetszem. Csak addig kellek míg meg nem hódítanak.

Nagyon romantikus alkat vagyok, és mérhetetlenül vágyom a szerelemre. Néha úgy érzem magam, hogy elvagyok átkozva, ugyanis nem csak e téren vannak problémáim. Nemtudom jól érezni magam, nem tudok elmenni senkivel se bulizni, nem tudok nyitni már senki felé annyit csalódtam az emberekbe. Mindenki csak kinevetett, kibeszéltek, világéletembe én voltam a fekete bárány holott nem csináltam soha semmit. Minden barátom átvág, vagy csak érdekből barátkoznak velem. A fősulira nem mindig tudok feljárni, mert 3 órára lakom az iskolától, és nincs fent albérletem, kollégiumot meg nem kaptam. Mindenért meg kell szenvednem, és soha nem érek el semmit, egyszerűen senkinek nem kellek, mindenki átvág, vagy sz*rik rám, pedig komolyan mondom, nem vagyok rossz ember .... mégis mit tegyek h helyrehozzam az életem???

2010. ápr. 1. 19:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezd ott h nem siránkozol. Megismered a srácokat és biztos h fogsz találni 1et aki oda lessz érted.
2010. ápr. 1. 19:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a túlzott romantikusságod zavarja őket. Néha kiábrándító lehet.
2010. ápr. 1. 19:49
 3/15 anonim ***** válasza:

Még egy nyávogós csaj:) Ezt kéne elfelejteni:)XD Ne siránkozzál!

21/L

2010. ápr. 1. 19:55
 4/15 A kérdező kommentje:
de tényleg nem tudom jól érezni magam, és nem nyávogok.. de amikor már évek óta nem jön össze nekem semmi, és boldogtalan vagyok akkor kicsit kétségbeesek...
2010. ápr. 1. 19:56
 5/15 A kérdező kommentje:
és nemcsak a párkapcsolataimról van szó, hanem az egész életemről
2010. ápr. 1. 19:57
 6/15 anonim ***** válasza:
sok mindenben magamra ismertem az írásodból. 21F
2010. ápr. 1. 20:03
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát énis hasonló cipőben járok csak én 20 éves fiú vagyok.Eddig akárhányszor megtetszett egy csaj vagy akkor jött össze valakivel , vagy kiderül h van barátja meg rajtam kívül még vagy 5 másik csávóval kavar meg hasonló dolgok.... meg pl vizsgán mondom h csak azt az egy kérdést ne rakják bele és 100% hogy benne lessz.Nekem nincsenek mondjuk gondjaim a barátaimmal mert eléggé megválogatom h kinek nyíljak meg. Van 3-4 barátom de rájuk számíthatok szinte bármikor. Am meg ne foglalkozz vele h nemjönnek össze a dolgok mert annál rosszabbul érzed magad , régebben énis sokat rágódtam rajta mikor nemjött össze egy számomra fontos dolog de manapság már lesz@rom :P

A srácok meg gondolom azért dobnak , mert csak addig vagy nekik érdekes ameddig eljutnak addig h meghódítsanak , nekem is vannak ilyen ismerőseim h miután összejön a csajjal 2-3 napra rá dobja , ők sztem még nem elég érettek egy kapcsolathoz vagy nemtom :/

Bulizásra meg annyit hogy akkor menj el bulizni amikor nincs kedved , én akkor szoktam a legjobban érezni magamat , sztem próbáld ki teis :)

2010. ápr. 1. 20:13
 8/15 anonim ***** válasza:

és én is

21F

2010. ápr. 1. 20:24
 9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Az a baj h bulizni sincs kivel mennem, van pár haverom, de mindig lemondjuk utolsó pillanatba, vagy hülyére vesznek.. pedig nem vagyok már naív, de mégis mindig mindenki kihasznál...
2010. ápr. 1. 20:27
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
valószínűleg genetikai hulladék vagy. ez ellen nincs mit tenni.
2010. ápr. 1. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!