Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt hatalmas ribizli volnék?
Hogyhogy nem jösz ki jól a lányokkal?Ez fura..
Ha nem csináltál semmit,akkor tényleg értelmetlen az egész bűntudatos dolog.
Meg eleve a kérdés is az.Ha mindketten bíztok egymásban és tudtok egymás dolgairól..nincs miről bszélni.
Rengeteg lánybarátommal smároltam. Nem mindegyik volt szingli... egyik azt mondta, hogy nem tud a barátjával bulizni, ezért jött akkor egyedül, másikkal le is feküdtem, majd előttem hívta fel a barátját, hogy "csak beszélgettünk". Van olyan is, aki azt sem tekintette "semmi olyannak", hogy csókolgattam a nyakát, és magához szorított közben, vagy hogy átjött "aludni".
Ne érts félre, a helyzet másik oldalán is voltam, tehát pl.: előfordult, hogy itt találtam meg volt barátnőm kérdését, és később kiderült, hogy fiúkkal ismerkedett, amíg együttvoltunk. Ha ezek közül egyik sem történt meg veled, akkor tényleg nincs miért aggódnod. :) Messziről jött ember meg azt mond, amit akar. Nem kell felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!