Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretem de nem működik, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem de nem működik, mit tegyek?

Figyelt kérdés

van egy pasi, akivel nyáron ismerkedtünk meg és hamar több szövődött a dologból. jól elvoltunk, sőt, remekül, de aztán egyre többet veszekedtünk, nyersebb és nyersebb lett nyomósabb ok nélkül, ráadásul az exe is folyton képben volt. ő végig magyarázta, hogy a lány nem foglalkozik velem, de aztán egy novemberi napon bejelentette, hogy ismét összejöttek. egy világ omlott össze bennem, mert tudtam, hogy szeretik egymást, meggyűlöltem és nagyon csalódott voltam, aztán persze történtek a dolgok velem, és túlléptem rajta, bár keserű szájízzel gondoltam rá végig. aztán januárban megint rám írt (a köztes időszakban néha beszéltünk pár percet, bár az ilyen kényszerdolog volt), hogy rájött, hogy a lány szánalmas és bunkó, és nagyon sajnál mindent, reméli, hogyha nem jött még más a képbe, akkor újrakezdhetnénk. Valamilyen oknál fogva belementem, ennek már több, mint egy hónapja, és persze nem is összekapkodva történtek a dolgok, de azért vannak kétségeim. Az elején hangot adtam az exének, amit letisztázott, aztán próbáltam ellökni magamtól, de látszott, hogy ennek már a lehetősége is borzasztóan megviseli, és végül nem is sikerült megtennem. látszik, hogy komolyan szeret, megváltozott, de a negatív tények az orrom előtt vannak. bár mondta, hogy nem érdekelték soha azok a lányok, rengeteg barátnője volt már, ráadásul nem is akármilyen lányok, gazdag és népszerű, sokan nyomulnak rá, ami őt nem nagyon hatja meg, de engem egyszerűen csak néha nagyon tud irritálni. azt is elmondta, hogy nyomós oka volt annak, hogy összejött az exével, bár én ezt egyrészről elhiszem, másrészről nem, és takarózott azzal, hogy a múltban az exe írt nekem bizonyos bunkó dolgokat, mert tudja a jelszavát, ez sem fekszik nekem, hisz akkor ő tudott minden egyes dologról? na mindegy, a lényeg, hogy bármit is érzek megint iránta, el kell engednem, de nem tudom, hogyan tegyem vagy milyen okkal. ötletek, tippek? kérek mindenkit.

L.

2016. márc. 3. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Belefáradtam mire elolvastam :-)
2016. márc. 3. 12:30
 2/7 A kérdező kommentje:
muszáj volt részletesen leírnom.
2016. márc. 3. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Uhhh, nehéz helyzet! :/

Nekem kicsit úgy jön le, hogy nem jött össze az exével a dolog veled jól elvolt és ismét bepróbálkozott. (Persze ez nem azt jelenti, hogy nem érez irántad semmit)

Kusza az egész sztori, jó sok minden kérdéseket vet fel bennem.

Miért is akarsz most szakítani? A volt barátnő miatt?

2016. márc. 3. 12:52
 4/7 A kérdező kommentje:
nem miatta, hanem a negatív dolgok miatt, amit felsoroltam. pedig elmondta, hogy én vagyok neki a legfontosabb és hogy csak én érdeklem őt, mivel olyan ember, ezért szavahihető, de nem működne. meg ő másik városban lakik, félek, hogy egyszercsak ez kibukna a részéről. nem arról van szó, bízok benne, és persze azért keresett meg megint, mert a másik csajjal nem működött, de rájött, hogy velem igen, és hogy én vagyok, akit valójában keresett. ez tiszta sor. amúgy az exe nem bírja bedolgozni a szakításukat, a barátnői meg még mindig rólam csámcsognak, ez sem tetszik.
2016. márc. 3. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de akkor meg bolond vagy!

Szereted, neki is fontos vagy, akkor meg minek adsz a külső tényezőkre?

Én a helyedben azon lennék, hogy minél jobban megszeressen a pasi és had pukkanjon meg a volt barátnő és azok is, akiknek nem tetszik, hogy boldogok vagyunk.

Adj már az egésznek egy esélyt, ne komplikáld túl a dolgokat.

2016. márc. 3. 13:06
 6/7 A kérdező kommentje:
#5: tudom, az érzésekkel nincs baj, de nem működne. nem megy, tudom. járok külföldre sűrűn, a nyarat is ott fogom tölteni egészen szeptemberig, aztán, ha hazajövök megint nem leszünk egy városban. meg az is lehet, hogy télen kint leszek, bár ez nem valószínű, de ki tudja, hogy mit hoz az élet. azt mondta, hogy mindent megoldunk de tudom, hogy neki nem ez kell. nem játszok el vele megint egy olyan civakodást, mint régen.
2016. márc. 3. 13:11
 7/7 A harmadik szem ***** válasza:

Ez nagyon meg van tekergetve, de talán értem...

Egyszerű, hogy milyen okkal: Jobb lesz így mindenkinek.

Valószínűleg későbbiekben végtelen sok probléma jönne elő köztetek, mind a múlt miatt, mind azért, amiért régebben sem működött. Vannak alapvető eltérések kettőtök közt, és inkább csak az izgalom az, ami a másik felé fordít.

Meg kell értetned vele, hogy nem illetek egymáshoz. Neki nem te vagy a tökéletes, és neked sem ő. Ez után meg abban a reményben együtt lenni, hogy "de, mi egymáshoz illünk", csak szarseprés lenne a szőnyeg alá.

2016. márc. 3. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!