Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balul elsült április 1. mit szoltok?
Figyelt kérdés
Irtam a barátomnak egy sms-t hogy összejöttem egy másik fiuval. Rá 5percre irtam egy másik smst hogy "április bolondja:)" Mire a barátom felhivott és minden k.csög k.rvának lehordott hogy ilyet csináltam. Jó lehet tulzás volt de akkor is csak vicc és csak 5percig tartott. Nem hiszem hogy ezért minden k.rvának le kell hordani...:S2010. ápr. 1. 18:05
11/16 anonim válasza:
Durva lett volna ha nincs április 1. De ennek a napnak tényleg az a lényege h mindent szabad, amit a többi nap nem. Szal sztem is túlreagálta!
12/16 anonim válasza:
Hát ha velem poénkodna így a barátom akkor ő addig lett volna a barátom, szóval már elnézést de megérdemelted, ha a nyelvezettel nem is értek egyet.
13/16 anonim válasza:
én is kivágtalak volna a p,icsába, ha ezt velem játszod meg. te az írtad, hogy megcsaltad erre ő lek,urvázott. teljesen logikus és helyénvaló.
14/16 anonim válasza:
mekkora poén lett volna így:
válasz sms a barátodtól rögtön: HÁHÁ hüje kur va tudtam hogy megcsalsz már a kapcsi eleje óta de velem nem basztál ám ki! minden héten félrekúrtam!!
xD
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Szerintem is nagyon durva volt,ilyesmivel nem illik viccelődni,és ráadásul még kicsit sem poénos. Csak gondold magad az ő helyzetébe,biztos,hogy te is kiborulnál ha szereted,és nagyon rosszul esne...
de viszont amit a pasid mondott rád,ahogy leírtad,elég durva. Ilyet egy rendes pasi nem mond a barátnőjére,ha szereti. én a helyedben meggondolnám,hogy folytassam e vele,mert ha már a saját pasid mindenféle k.rvának lemond ott nagyon nagy bajok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!