Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is ki van ábrándulva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ki van ábrándulva ebből a mai világból?

Figyelt kérdés

Olyan sekélyesek, felszínesek és gonoszak az emberek... Tisztelet a kivételnek. Csak az tud érvényesülni, aki törtető, bunkó, mert a többit eltapossák... Ha valaki jó ember, az senkit sem érdekel, mert csak kihasználják. Mindenki csak azzal törődik, hogy neki jó legyen, a többi le van sz**va. És mindenki csak kritizálja egymást meg irigykedik...

Legszívesebben elköltöznék egy lakatlan szigetre, és csak állatokkal élnék együtt.

2016. márc. 1. 22:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Igen sajnos ilyenek az emberek, mint amit leírtál. De lehet azért normálisakat is találni. Csak ők nem fognak bekopogni hozzád hogy hello itt vagyok. Azt neked kell megtenni.

Azzal nem értek egyet hogy csak az tud érvényesülni aki törtető meg bunkó. Én mindig(na jó nem mindig de elég gyakran) mások érzéseit helyeztem a magamé elé, és láss csodát tudtam érvényesülni igaz ez eltartott 31 éves koromig. Ha valaki jó ember azt tényleg nem dijjazza a többség, ez tényleg így van, azt kihasználják, már aki hagyja, arany középutat meg lehet azért találni. A kritizálás is stimmel, sajnos azt nagyon szeretnek az emmberek, mindenki jobban tud mindent a másiknál. Mindenki olyan okos tanácsokat tud adni hogyan éljük a mi életünket :)

Irígység abszolút stimmel, de ehez még hozzátenném azt hogy sokan meg szeretik is kelteni az irígységet másokban. Lásd mi megy manapság a facebookon.

Én azért nem költöznék lakatlan szigetre, vannak normális barátaim, ismerőseim, testvéreim, a többire meg teszek magasról. Nem érdekel ki mit mondd a hátam mögött, magamnak élem az életem, és ez nem kell hogy másnak megfeleljen, elég ha nekem megfelel.

Gondolom nő vagy, mert inkább a nők között szokott jobban előfordulni hogy kibeszélik egymást, elég durva szinten sokszor. Én is elcsodálkozom néha ha hallom :)

2016. márc. 2. 00:50
 22/26 anonim ***** válasza:
32%
Az a te bajod, hogy annyira jó dolgod van, hogy észre sem veszed. Sokkal jobb helyzetben vagy, mint bárki néhány évtizednél régebben a történelemben, és itt rinyálsz.
2016. márc. 2. 09:08
 23/26 anonim ***** válasza:

utolsó, az ember boldogsága nem csak a társadalmi viszonyoktól és az anyagi háttértől függ. hallottál már erről?

persze lehet, hogy a kérdező tényleg csak unatkozik. de az is lehet, hogy nem.

2016. márc. 2. 09:16
 24/26 anonim ***** válasza:
#23: persze, csak a kérdező csupa olyan dologra panaszkodik "ebben a világban", ami régebben sokkal-sokkal rosszabb volt.
2016. márc. 2. 10:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem igaz, hogy a nőket tárgynak tekintik, ahogy az sem igaz, hogy minden nő a pénzre megy és a férfiak csak a pénztárcájukkal vagy a jó külsővel tudnak érvényesülni.

De tudod mit?! Költözz egy lakatlan szigetre. Az összes rinyagépet oda kéne küldeni és világbéke lenne..

Semmi szépet, értékeset nem tudtok találni az életben. Pedig lehetőségek tárháza van.

A "mai világ" kifejezést pedig jó lenne ha végre elhagynátok. Tényleg sokkal jobb lehetett a 2. világháború idején..

N

2016. márc. 2. 10:43
 26/26 Titusztitusz ***** válasza:
Igen...Énis pontosan így vagyok a dologgal...Bár mondjuk én nem annyira ÁLLATOKKAL élnék együtt azért egy lakatlan szigeten, hanem inkább néhány csinos,és életrevaló-okos hölggyel...Hm...Az volna ám az igazi...
2016. márc. 2. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!