Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is ki van ábrándulva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is ki van ábrándulva ebből a mai világból?

Figyelt kérdés

Olyan sekélyesek, felszínesek és gonoszak az emberek... Tisztelet a kivételnek. Csak az tud érvényesülni, aki törtető, bunkó, mert a többit eltapossák... Ha valaki jó ember, az senkit sem érdekel, mert csak kihasználják. Mindenki csak azzal törődik, hogy neki jó legyen, a többi le van sz**va. És mindenki csak kritizálja egymást meg irigykedik...

Legszívesebben elköltöznék egy lakatlan szigetre, és csak állatokkal élnék együtt.

2016. márc. 1. 22:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
32%
Én is szívesen mennék egy lakatlan szigetre, de inkább meztelen nőkkel élnék együtt. Persze kinek a pap, kinek a papné.
2016. márc. 1. 22:31
 2/26 RRR ***** válasza:
50%

nyugi,lassan úgyis vége a világnak

addig meg szeretkezzünk!!

2016. márc. 1. 22:32
 3/26 anonim ***** válasza:
Már indulhatsz is!
2016. márc. 1. 22:34
 4/26 A kérdező kommentje:
Ilyen emberekkel én nem akarok lefeküdni. Nő vagyok egyébként, de elegem van abból is, hogy tárgyaknak tekintik a csajokat.
2016. márc. 1. 22:35
 5/26 anonim ***** válasza:

Vannak még páran akik a te álláspontod képviselik,de sajnos egyre kevesebben.

Tanulj,képezd magad,járj az érdeklődésednek megfelelő helyekre és ismerkedj.

Sok sikert! :)

6/26 anonim ***** válasza:

igen, de nem az a baj vele, hogy mai.

a saját mai fejemmel nem tudom összehasonlítani a 10 évvel ezelőttel, mert nem ugyanarra figyeltem oda.

az egész úgy szar, ahogy van. de nagyon igyekszem, hogy jobb legyen.

7/26 anonim ***** válasza:
A kérdés leírásában is épp egy kritikát olvashatunk...
2016. márc. 1. 22:36
 8/26 anonim ***** válasza:
Mellesleg jogos.
2016. márc. 1. 22:37
 9/26 anonim ***** válasza:

A csajokat csak akkor tekintjük tárgyaknak, ha olyanok is akikben semmi nincs.

Nem tudnak kinyögni egy értelmes szót sem és egyetlen időtöltésük a facebook meg az arra történő bugyuta idézetek posztolása.

Sajnos elég sok ilyen van. Bennük nem is keresünk semmit mert tudjuk, hogy nem is találnánk.

2016. márc. 1. 22:37
 10/26 anonim ***** válasza:
nem igaz, hogy egyedül a nőből fakad, hogy milyennek tartod. ennyi erővel mindenki ugyanazt gondolná róla.
2016. márc. 1. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!