Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mediterrán típus rajongójaként imádom a barna szemeket *.*
Mondjuk a zöldet sem vetem meg és voltam szerelmes nem egyszer kék szemű srácba is.
Nekem annyira barna, hogy majdnem fekete, de tetszik. Férfiszemben nincs preferenciám. Talán nagyon halálkék ne legyen, mert az kicsit ijesztő.
Ha megjegyzést tesznek a szememre, mindig azt mondják, hogy olyan, mint egy rajzfilmfigurának. Elvileg - csak az egyik előzőnek mondom - ha annyira sötét a szemed, hogy nem látszik a pupillád, az pont aranyos, nem pedig félelmetes. Ha valakire szerelmesen nézel, kitágul a pupillád.
Az egyetlen eset, amikor van különbség, az szerintem kicsi babáknál van. Barna szemmel még nem láttam nem cuki babát, de kék szemmel rengeteg démoni kis teremtményt láttam.
"Ha valakire szerelmesen nézel, kitágul a pupillád. "
Ez az, hogy nálam NEM látszik hogy ki van-e tágulva :D
Jó sok cheat-re fel lehet ezt használni, de itt pont nem annyira jó.
Mivel sötét a szemed, mindig úgy tűnik, mintha ki lenne tágulva a pupillád.
Pl. a cica a Shrek-ből? Mindenkit, aki cuki, hatalmas pupillákkal ábrázolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!