Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Szakítás után miért kezdtek el olyan nőkkel beszélni, akiket eddig ki nem álhattatok? Vagy épp sose beszéltetek és el se tudtátok volna képzelni, hogy szóba álljatok vele?
Figyelt kérdés
Vagy akár milyen nővel.
Régi ismerőssel pl.
Elkezdtek egyből egy hajszát, hogy minél előbb felejteni tudjatok? Vagy kell valaki mellétek?
Vagy egyszerűen csak be akarjátok magatoknak bizonyítani, hogy még mindig nyerők vagytok és rendbe akarjátok hozni az egótokat ? :)
2016. febr. 29. 19:58
1/7 anonim válasza:
nem csak végre szabadok vagyunk és jobb csajokal dughatunk
2/7 anonim válasza:
Első válaszoló: Ez van akkor is ugye, ha a barátnőd dobott ki?? ;)
3/7 VirágésBence válasza:
Nem csak egyszerűen nincs aki helyettesítse az exet vagy nincs akivel megbeszéljem a dolgaimat, akin kitöltsem a szeretetem, és a pasiknak is kell néha lelkizés, ezt meg haverral annyira nem lehet, csak néha, ezért kell egy nő, még ha nem is tetszik, egy idő után úgyis tetszeni fog, hogy törődik velem
4/7 anonim válasza:
Nekem nincs egom.
Ilyenkor neki akarom tényeket elmondani véleménnyel tarkítva.
Imádat és gyűlölet egyszerre.
Mi fhaszt mosolyogsz he?
5/7 anonim válasza:
kedves kettes mivel szakításról van szó ezért ilyen értelemben is érvényes a válaszom,de úgy is ha én dobom a csajt
6/7 anonim válasza:
Ezt az egocentrikusság teszi. Én is megtehetném, hogy lekúrjak rengeteg nőt, mégsem csinálom, mert van igényszintem. És akik idegesítenek, azokkal eleve le sem állok. Féltékennyé akar tenni.
7/7 mikeXxX válasza:
Vagy csak ezzel idegesítettem a volt páromat ! Pl fb jelölgetés .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!