Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan, hogy reszegen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy reszegen nagyon csunyan beszeltetek indokolatlanul valakivel, akit szerettek?

Figyelt kérdés
Barat, szerelmed , csaladtag stb ?
2015. ápr. 24. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem. Én részegen nagyon kedves és emberszerető vagyok. :)
2015. ápr. 24. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Jo neked.
2015. ápr. 24. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:

inni se kell ahhoz,elég ha hülye valaki körülöttem.Akkor kiakaszt.

Persze aztán bocsánatot kér és minden rendben :D ha iszok akkor szórakozok,olyankor jó a kedvem

önuralom kérdése :D

2015. ápr. 24. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egyébként mindig visszafogom magam a nők előtt és a világ legcukibb pasiját próbálom beadni az igazi "szőkeherceg fehérlovon" de közel se és néha ha leejtek valamit vagy valami kis dolog amiért mindenki megszólal pl. B.meg stb. És ez felgyulemlik de a piaval egyutt ez mindi kitarul és akkor mindenki rájön mekkora köcsö f....sz vagyok!! De ez szerintem így van jól
2015. ápr. 24. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is mindenkit szeretek részegen

De volt hogy nagyon csúnyán beszéltem bár nem indokolatlanul de elvesztettem mitta az akkor párom

2015. ápr. 24. 22:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem volt, részegen se szoktam csúnyán beszélni.
2015. ápr. 24. 22:43
 7/7 A kérdező kommentje:
es mit szolnatok ha az egyik baratotok nagyon rondakat mondana ratok, teljesen alaptalanul? De masnap 100 bocsanatot kerne es oszinten sajnalna?
2015. ápr. 24. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!