Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti beszéltetek már lekezelően az asszonyotokkal, mert valami vitából adódóan elborult az agyatok?
Figyelt kérdés
2014. nov. 10. 23:16
1/8 anonim válasza:
Belem beszéltek már lekezeleően. Az exem volt. L
2/8 anonim válasza:
Sima vitából nem..
Bár mikor sok éve az első barátnőm megcsalt, akkor pár soron lek..vaztam, meg elmondtam neki nem tekintem többet embernek.
4/8 anonim válasza:
Velem mostanság mindig ezt csinálja az ember..bár oka az nincs rá.
5/8 anonim válasza:
Előfordult néhányszor.
Bár elég türelmes vagyok, azért néha nekem is elfogy a türelmem.
6/8 anonim válasza:
"asszonyotokkal"?
Nem igazán tetszik ez a megfogalmazás (ez az asszonyozás számomra nagyon a kocsmai allstars-t juttatja eszembe ott szoktak "asszonyozni".
Amúgy mikor volt "asszonyom"(?) nem, nem volt ilyen. Bár elég okos volt és nyugodt természet. Inkább én akasztottam ki őt néha (tényleg néha)
7/8 anonim válasza:
Én csak szex közben. Mert szeretek alázni és utána hatalmas orgazmusokkal megjutalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!