Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak! Linkelnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Linkelnétek olyan képeket, amiken olyan testalkatú lányok vannak, akik nektek tetszenek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 21:55
1 2 3
 21/25 ~OnLány~ ***** válasza:

20. Senki sem rosszindulatból írta le a véleményét,nem kell túlreagálni.Tudjuk,hogy mindenkinek más tetszik,csak ezt hívják véleménynyilvánításnak,a kérdezőnek eleget téve,habár nem vagyok fiú,de mindegy.

Elismerésem,aki szülés után így néz ki,foglalkozik a külsejével.

2016. febr. 28. 00:33
 22/25 anonim ***** válasza:
Tudom én, hogy nem rosszindulatból írod, de nem értem miért kell meggyőzni engem. Miért kell egyáltalán ilyet kérdezni, hogy "nem elég ha.." ?!
2016. febr. 28. 00:35
 23/25 ~OnLány~ ***** válasza:

Jól van már,én nem téged akartalak győzködni!

Nem kell kiakadni.Én csak úgy általánosságban kérdeztem.

Neked nem elég.Ennyi! Punktum.

2016. febr. 28. 00:39
 24/25 ~OnLány~ ***** válasza:
Bocs,talán félreérthető voltam,mert odaírtam a te válaszodhoz. De én csak általánosan voltam kíváncsi,nem éppen rád akart irányulni,bocs.
2016. febr. 28. 00:42
 25/25 anonim ***** válasza:

Nekem is a sportos/izmos jön be. Ha másnak más jön be, azzal nincs baj. A baj azzal van, amikor elkezdik megmagyarázni, hogy velem baj van, hogy ez jön be, azok a nők mennyire rosszak, keresik a hibát mind bennem, mind bennök, és meg akarják magyarázni, hogy mi tévedünk, rossz úton járunk.

Hát banyeg.

Nem lehetne csak szépen csendben elfogadni, hogy van, akinek ez tetszik?

2016. febr. 28. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!