Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Linkelnétek olyan képeket, amiken olyan testalkatú lányok vannak, akik nektek tetszenek?
Így van. Nekem sem tetszik az, amit a hatos is linkelt.
Semmi nőiesség...
semmi nőiesség megszólal :D
Inkább csak a féltékenység szól itt mindenkiből...
Én elég vékony nő vagyok, magas is.
De, amit a 7-es linkelt(nem vagyok leszbi), de azok szép fenekek, na.. :D
Szerintem egy csajnak ne legyen kemény segge, túledzett, mint, ami most nagy divat..
Hanem legyen szép nagy, vékony derékkal :D
De ez csak az én véleményem :D
Tényleg azért lettem lehúzva, mert szerintem a sportos, izmos nők az igazán szépek?! :D
Nesze, itt egy másik.
Ő tényleg gyönyörű és nőies is. Aki lehúzza..nos annak inkább savanyú a szőlő. ;)
Nekem ez tetszik, ezen mit nem lehet érteni?
Amiket te linkeltél, szerintem szétfolyós. Nem lehet mindenkinek tetszeni..nekem azok a nők nem tetszenek.
Szerinted nem nőies az izmos has, szerintem meg igen. A párom alakra, felépítésre gyakorlatilag ugyanúgy néz ki, mint amit utóbb linkeltem.
Ő is így érzi jól magát a bőrében. Aztán jöhettek azzal, hogy majd a szülés után.. Igen, már van egy kislányunk. A terhessége során nem hízott el, igazi bombanő volt, a terhesség után pedig amennyire lehetett a szoptatás mellett, illetve a pihenő időszak után, azonnal nekiállt, hogy visszaszerezze a régi formáját. Na ő egy gyerek után így néz ki.
Rengetegen küldtek teltebb nőkről képet, nem kell a hiszti. Engem meg nem kell meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!