Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez mit jelent nálatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez mit jelent nálatok?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit randira hívtam még pár hete, akkor nemet mondott, azóta nem beszéltünk, csak ha látjuk egymást köszönünk. Úgy vettem észre ha látjuk egymást (pl. suli folyosón (nem egy osztályba járunk)nézni szokott meg a haverjai is (akkor is ha ő nincs is ott), de van olyan is mintha néha meg direkt kerülne.... szóval már végképp nem értem, hogy akkor mi van...?! 18L
2010. márc. 31. 22:48
 1/3 Andrewka ***** válasza:

Az van h nem jössz be neki és nem akar kínos szituációba kerülni. Gondolom a barátainak elmondta h kikosarazott téged és próbálja óvni magát esetleg téged is a cikizéstől, kellemetlen helyzetektől. Törődj bele h ő nem lesz a tiéd.

22/f

2010. márc. 31. 22:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Az van ilyenkor, hogy elkönyvelt téged a rajongójának, és hízik az egója attól ha lát téged. viszont nem jössz be neki és kerül, nehogy be próbálkozz nála... mert megint elutasítana.

Ezt nem rossz értelemben írom, hanem azért, hogy sürgősen felejtsd el és keress mást!

2010. márc. 31. 22:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki, az van. Keress mást, bár tudom, mondani könnyű...
2010. ápr. 4. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!