Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elhitetni vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elhitetni vele, hogy már nem érdekel a volt barátom?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy nagyon aranyos sráccal, aki történetesen a volt barátom egyik haverja. Amikor találkoztunk, említettem neki, hogy kinek is voltam a barátnője, amiről nem tudott, mert még azt sem osztotta meg velük a volt barátom, hogy egyáltalán volt barátnője. Ezt a srác közölte velem, én meg elkezdtem sírni, mert rosszul esett, hogy ennyire semmibe vett az exem.. Most ez a srác nem akar tőlem semmit, pedig tetszettem neki, meg megkedvelt, de azt mondta, hogy semmiféle drámát nem akar, és nem akar belefolyni a kettőnk ügyébe. Hiába mondtam neki, hogy még azelőtt vége volt ennek, hogy megismertem őt, és egy ilyen hazug ember már nem is számít nekem, pedig nagyon aranyos és kedves srác, nem is értem, hogy lehetnek haverok, mikor teljesen ellentétei egymásnak. Én pedig szerettem volna komolyabbat is tőle, mert megkedveltem. Valahogy tudnék rá hatni, hogy ne is törődjön ezzel, és higyje el végre, hogy már egyáltalán nem érdekel a haverja?
2016. febr. 26. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Sehogy.....bármennyire is szeretnéd!!!

Mivel még most is személyes kapcsolat van közöttük, valószínűleg jó barátok vagy voltak valaha, ezért nem akar bonyodalmat, jobb a békesség.

Nekem is volt hasonló afférom, de ott időben kiderült hogy az egyik haverom kavart a lánnyal,és mivel mind a mai napig egy társaságba járunk szórakozni ezért nem erőltettem a dolgot.

38F

2016. febr. 26. 14:46
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy tudd, ez nem Rólad szól!! Te valószínűleg nem hibáztál semmit, ez a döntés kizárólag a két srác egymás közötti viszonyán múlik. Van aki ilyenkor megkérdezi az érintetett, hogy nem zavarja-e, és a döntését szó nélkül elfogadja.

38F

2016. febr. 26. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát most azért az, hogy elsírta magát, azért eléggé az sugallhatta a srácnak, hogy még nincs túl a másikon. Én is eléggé meglepődnék, ha a csaj elsírná magát, amikor szóba került az exe, akármilyen indokból.
2016. febr. 26. 15:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen a sírás is intő jel lehetett a számára.Talán érdemes lenne várni egy kicsit hátha rájön mi a fontos számára.
2016. febr. 26. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg nem érdekel már a volt barátom egyáltalán, látni sem bírom. Tudom, hogy nem kellett volna sírnom előtte, de nincs ötletetek, mit csináljak, hogy elhigyje, tényleg nem érdekel már a haverja? Az viszont szerintem rossz ötlet lehet, ha azt mondom neki, hogy tényleg megkedveltem, és soha nem éreztem magam olyan jól még a haverjaval sem, mint azon az egy estén vele, mégha le sem feküdtünk egymással. Ez tényleg igaz, mert még a volt barátom sem volt velem soha olyan figyelmes és aranyos, mint akkor a srác, bár kétlem, hogy elhinné, ha elmondanám neki..
2016. febr. 26. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez átlag 15 éves szint. S ez nagyon sajnálatos.

Kommunikálj vele.

Nem kell elhitetni. Mond meg neki, kész. Csak ide bőven elegendő tényt írtál le. Ezek felét elmondod neki s kész.

"Ezt a srác közölte velem, én meg elkezdtem sírni, mert rosszul esett, hogy ennyire semmibe vett az exem"

???

Valami nagyon nincs rendben nálad. Sok helyen logikai kapocs nélkül kötsz össze dolgokat.

2016. febr. 26. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:

A helyedben elmondanám neki személyesen, hogy mennyire szimpatikus volt, és mennyire jól érezted magad a társaságában. Egy árva kukkot sem szólnék az Exről soha többet, még ha a srác hozza fel a kérdést akkor sem!!! Mert ez nem a múltról szól, hülyeség volt szóba hozni a múltat és érzelmeket(sírás) kapcsolni hozzá. Itt hibáztál sajnos, és a srácot valószínűleg ezzel riasztottad el. Vegyél erőt magadon és mondd el mennyire hiányzik és szeretnéd újra látni minél hamarabb.

Ha erre nem reagál, akkor meg lépjél túl a dolgokon és ne kattogj azon , hogy mit hibáztál,mert ez egy elég szerencsétlen eset volt.

2016. febr. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!