Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor jövök be a lányoknak, ha nem magamat adom?
Figyelt kérdés
Külsőre se vagyok egy nagy durranás sajna.
Ezért rengeteget kísérleteztem.
Jópasis képpel saját személyiséggel is bejövök a lányoknak. És bunkóval is.
Saját képemmel eleve megritkulnak azok a lányok, akiknek bejövök. Mellé ha a saját személyiségemet adom, akkor szinte lenullázódnak.
De pl. ha azt mondom, hogy tűzoltó vagy mentős (esetleg kezdő orvos) vagyok. Akkor már egy jó ponttal indulok az ismerkedés terén.
Ennyire gáz manapság a lányok körében az irodai munka? (közgazdász végzettséggel)
2016. febr. 26. 14:10
11/12 A kérdező kommentje:
igen, a kivételek már mind komoly kapcsolatban élnek.
akik meg megmaradnak szinglinek azok olyanok is. (komolytalanok)
2016. febr. 26. 19:13
12/12 anonim válasza:
Nem biztos. Pl. én vagy bármelyik normális ismerősöm is lehetnénk újra szinglik, ha jönne valami olyan dolog, ami miatt véget érne a kapcsolatunk, és akkor újra kellene kezdenünk mindent ugyanúgy. Meg a mostani kapcsolatom előtt évekig szingli voltam (előtte is csak egy fél éves kapcsolatom volt, ami borzasztóan rossz kapcsolat volt, az előtt pedig semmilyen kapcsolatom nem volt), és komolyat kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!