Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjem, ne merjem, belevágjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Merjem, ne merjem, belevágjak vagy tönkretennék mindent? 22/N

Figyelt kérdés

Apám kollégájáról és egyben legjobb barátjáról van szó.

Tudom páran le fogtok oltani, hogy magamtól is tudnom kéne, de próbálok ismerősöktől egyéb emberektől is megerősítést kapni arra, hogy megtegyem e vagy sem.

Szóval, eddig nem is nagyon foglalkoztam vele, úgy észre sem vettem mármint olyan téren h lehetne köztünk több is, mint haverság, ő egy 33 éves férfi, mindig normális kedves segítőkész velem szemben, 3 hónapja sűrűbben bemegyek apumat megnézni , de csak azért h vele is tudjak váltani pár szót, úgy érzem tetszem neki, és meg is kérdezném, hogy lenne e kedve valamikor eljönni velem kirándulni vagy hasonló, hogy jobban megismerjem.

De mi van ha nemet mond? Akkor onnantól kezdve máshogy viszonyul majd hozzám, meg főleg akkor ha összejönnénk esetleg aztán még is szétmennénk mert mégsem működne köztünk, akkor tönkretenné e ez a kapcsolatot apummal meg a kollégájával?

És ugye ebben a korosztályban ez a korkülönbség már nem olyan sok?

2016. febr. 25. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha jóban vagy apuddal, akkor vele beszélném meg ezt először, lehet h nemet mondana alapból, de lehet h választ is tudna adni arra, hogy vajon ez a kollégája haverja mit gondol rólad.

persze nyilván nem kérünk engedélyt a szülőktől ha felnőttek vagyunk, hogy összejöjjünk e valakivel vagy sem, de ebben az esetben egy próbát megér.

2016. febr. 25. 18:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen,apukáddal beszélj,mert lehet vége lenne a barátságuknak ezzel.

Egyébként te egy társat szeretnél, vagy egy apafigurát?

Ez nem mindegy.

2016. febr. 25. 19:05
 3/4 A kérdező kommentje:
Társat szeretnék, nincs apakomplexusom :)
2016. febr. 25. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

2# azért 11 év korkülönbség nem apakomplexus:D legalábbis szerintem.

kérdező: szerintem is először apukádat kérdezd meg róla. nem tudom mennyire jó haverok, de ha bejössz neki csak adott valami célzást erről az apukádnak.

utána meg hívd el nyugodtan valamerre. nem hiszem,hogy nemet mondana:D

2016. febr. 25. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!