Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Belevágjak? Vagy hagyjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belevágjak? Vagy hagyjam a francba?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit 15 éves kora óta ismerek. 9 évvel vagyok idősebb nála. Az első pillanattól kezdve van köztünk valamiféle vonzalom. Ő régebben akart volna tőlem valamit de túl fiatalnak tartottam így folyton hárítottam. Sok időt töltöttünk egymás társaságában,volt hogy nálam is aludt,de némi smacin,tapin kívül nem történt semmi komolyabb. Mindig is jellemző volt ránk,hogy sűrűn megérintettük egymást,összebújtunk,ölelkeztünk és az egymásra lövellt pillantásaink mindig sokatmondóak voltak.Mindig szerettünk egymás társaságában lenni,ha nem találkoztunk hiányzott a másik,sokat gondoltunk egymásra. Közben eltelt 5 év,egy jó ideig nem találkoztunk,de a közelmúltban ismét felvettük egymással a kapcsolatot,szinte hetente találkozunk és ugyanott folytatunk mindent ahol annak idején abbahagytuk. Ugyanúgy megvan köztünk a vonzalom,ugyanúgy nézünk egymásra,ugyanúgy tesszük a kétértelmű megjegyzéseket. Időközben Ő teljesen megváltozott,az egykori hebrencs kislányból egy éretten gondolkodó,jóravaló ifjú hölggyé cseperedett. Úgy érzem már nem nagyon akarom magam visszafogni,előbb-utóbb engedni fogok a vonzalomnak... Elég nyilvánvalónak tűnik,hogy mindketten ugyanúgy vágyunk egymásra. És nem csak testi értelemben. De itt jön a bökkenő: Ő időközben férjhez ment és gyerek szült. A párjával a viszonyuk nem nevezhető épp ideálisnak de még csak együtt vannak... Lehet csak menekvést keres meg pótapát a gyerekének? Lehet csak biztosra akar menni,nem meri addig felrúgni az életét ameddig nem biztosítja be magát a jövőt illetően? Helyesen tenném ha szétszednék egy családot az önös érdekeim miatt? Vagy hagyjam a fenébe és próbáljam elfelejteni?
2013. okt. 27. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Soha nem kezdenék családos nővel, lehet hogy most nem a legjobb a kapcsolata, de megadnám a gyermekének az esélyt hogy ne csonka családban nőjön fel. Sokat számít, tapasztalat.
2013. okt. 27. 20:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, egyetértek az előzővel. Legyél eszednél, ne gondolj csak a csábitásra.
2013. okt. 27. 20:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Eleddig én sem gondoltam soha úgy,hogy családos csajjal kezdenék,Számomra is meglepő a mostani hozzáállásom. Nem a csábításon van a hangsúly hanem azon,hogy úgy érzem boldog lennék ezzel a lánnyal. És Ő is boldog lehetne velem. Mert most nem az,abban biztos vagyok. De minél többet agyalok a dolgon annál abszurdabbnak tűnik Számomra is. A baj csak az,hogy alapvetően jellemző rám,hogy mindig olyan dolgokba keveredek amikbe nagyon nem kéne... O.o
2013. okt. 27. 20:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Lehet hogy te boldogabb lennél. Lehet, hogy egy ideig a nő is. De a gyerek szinte biztos nem (kirívó esetek lehetnek persze). És ha a gyereken meglátszik hogy csonka családban nőtt fel, akkor az később az anyán is meglátszik majd.

Nem egy jó dolog így nevelkedni.

2013. okt. 27. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!