Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amikor egy kicsit rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy kicsit rossz kedved van a párod próbál felvidítani?

Figyelt kérdés
Ha van egy rosszabb napod és elkezdesz neki egy kicsit úgymond panaszkodni, elmondod neki mi bánt, például szomorú vagy amiért valami nem sikerült akkor elkezd bátorítani, próbál lelket önteni beléd? Miket mond ilyenkor? Vagy csak ül, meghallgat de nem mond semmit?
2016. febr. 24. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Legtöbbször megnyugtat. De van amikor teher neki velem foglakozni. :(
2016. febr. 24. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát, okosat mondani nem mindig tud, ha igen, akkor igyekszik lelket önteni belém és biztatni, de ha épp nem tud mit mondani, akkor is megölelget és vigasztal.
2016. febr. 24. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Van itt egy 64%os valaszolónk aki órák óta sir a ramaty kulsoje miatt :D eleinte vicces volt de mar mar szanalmas hogy minden kerdes alatt meg kell jelennie az ocsmány fejének...
2016. febr. 24. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt szokta mondani, hogy veled vagyok kicsim, meg hogy nagyon szeret, és kitartunk együtt akármi van. Meg persze addig ölel, mig jobb kedvre derülök :-) Ilyenkor többször írja és mondja hogy szeret. Nekem ez így nagyon jó.
2016. febr. 24. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:

a gyökér exem még le is ba.szott hogy mit képzelek hogy hisztizek...

a mostani barátom szerencsére nem ilyen :) vele meg tudok beszélni bármit, ő is velem :) igen próbál felvidítani meg segíteni :)

2016. márc. 3. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!