Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék újra bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék újra bízni a pasikban, és hinni nekik?

Figyelt kérdés
Első barátom volt, kb 5 hónapig tartott, sokmindent elnéztem neki, mindig (legtöbb esetben) hittem neki, aztán egy biztos forrásból nemrég tudtam meg, hogy szinte azoknak a fele sem volt igaz. Örülök, hogy meg is szabadultam egy ekkora hazug embertől, de a legjobban az fáj, hogy egy szemrebbenés nélkül simán átvágott. Ezzel csak azt érte el, hogy a rendes srácoknak sem merek esélyt adni, mert félek, hogy ők is átvágnak. 20/L
2016. febr. 24. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenkit meg kell ismerni egy kicsit ahhoz, hogy eldönthesd kezdesz e vele valamit avagy sem.
2016. febr. 24. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Magadban le kéne zárni a múltat, a sértetségeddel együtt.

És nem kéne mindenkit elkönyvelni, hogy akkor ő is biztosan az, attól mert egy szerencsétlennel összehozott az élet.

Mindenki más, ezt jobb ha tudod.

2016. febr. 24. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Másfél éves kapcsolat alatt kb 34 alkalommal csalt meg az a fiú, akiért feladtam mindent, a barátaim, a családom, az elveimet, a szüzességem... Msot pszichiáter is kezel mert összehoztam magamnak vagy inkább ő összehozott nekem egy anorexiát, bulimiát és az önbizalmam a béka segge alatt. De tudod mi segít a pszichiáteren kívül? Hogy van egy barátom, nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk, de hihetetlen hogy mennyire önzetlen és megértő és hogy mennyi mindenben segít, odaadó és megbízható, ő húzott ki az öngyilkosság szakadékából és tényleg rengeteget segít.
2016. febr. 24. 19:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerezz önismeretet.
2016. febr. 24. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel a rendes srácoknak is szívességet teszel.

vannak bőven olyan nők, akik megbecsülik a korrekt hozzáállást, hála istennek :)

2016. febr. 24. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Na és egy rendes srác meg ezekután hogy ismerkedjen veled, mikor már nem vagy szűz, odaadtad ennek a senkiházinak a szűzességed, megérte ilyen ostobának lenni?
2016. febr. 24. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Az ember a hibáiból tanul, azok viszi k előrébb.

A világ nem rózsaszín, igenis kell lent lenni ahhoz, hogy később értékelni és becsülni tudjuk, milyen is fent.

A kisgyerekek mikor járni tanulnak, gyakran elesnek. Ha ez nem történne meg, sose tanulnának meg felállni.

Kellenek a pofonok, kellenek a tévedések ahhoz, hogy tisztán lássunk, és esetlegesen a későbbiekben felismerjük a rossz utakat.

Innentől kezdve tök mind1, ki szűz és ki nem, ki hányszor koppant, és állt fel.

2016. febr. 24. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Tizenéven át csalt az exem és mikor végre lezártam hogy elég volt rá 1,5 hónapra megismertem a mostani párom. Én félre tudtam rakni mi volt a múlt és mivel ő is hasonlóan rossz tapasztalatra tett szert igy tudtuk mit nem akarunk ujra. Első perctől kezdve a tüzbe merem tenni érte a kezem annyira bizom benne (az első pasim akire ezt merem mondani) - de minden nyitott konyv egymás életéből semmi titkunk nincs.
2016. febr. 24. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!