Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sosem tudok hinni azoknak, akik megdicsérnek rajtam valamit, mit tegyek?
Nem szeretem, ahogy kinézek, pedig igyekszem kihozni magamból a legjobbat.
Ismerkedem egy sráccal és folyton mondogatja, hogy gyönyörű vagyok, szereti a hajam, szerei a mindenem de nem tudom, hogy reagáljak rá. Úgy érzem, hazudik és nem tudok ez ellen mit tenni, pedig a srác tényleg igyekszik és az eszemmel tudom, hogy ő tényleg nem hazudik, de képtelen vagyok elhinni, hogy tetszetek bárkinek is.
Köszönd meg kedvesen, abból baj még sosem volt. :)
Neki nem feltétlen kell tudnia, hogy mennyit hiszel el a bókjaiból ismerkedés elején. :) Ha esetleg komolyabb alakul köztetek, akkor előbb-utóbb magadtól eljutsz oda, hogy _neki_ elhiszed, ha másnak nem is, hogy tényleg így szeret (tapasztalat, én is ilyen vagyok), ha meg nem lesz belőle semmi, akkor meg eleve kár stesszelni azon, hogy mennyire gondolta komolyan a bókokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!