Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes még hinni az igaz szerelembe vagy inkább a szexre hajtani jobb?
nem a szerelemről van szó szerintem. hanem hogy egy tisztességes, értelmes embert fogj ki párnak. szerintem nincs olyan, hogy a nagy Ő, se semmi, többféle emberbe is beleszerethetsz, és ha tényleg olyannal vagy, akit szeretsz, emellett pedig normális vagy, akkor nyilván megteszel a lehető legtöbbet azért, hogy boldogak lehessetek (persze ez kölcsönös), segítitek egymást, ott vagytok egymásnak ÉS hűségesek vagytok. pl ha fiú vagy, nem kéne fejben megb.szni minden jócsajt,aki szembejön veled, mert nekem az jött le eddig,hogy ez alap a fiúknál, de lányok is nézegetik a másik nemet elég szép számmal, szóval őket sem kell félteni.
szerintem az egész döntés kérdése, meg talán kicsit a személyiségé is. pl ha barátom mondjuk nézegetné a csajokat, én akkor sem tudnék fiúra nézni úgy, hogy ne lenne irtó rossz érzésem.
de aki nem is olyan, mint én, az is tud dönteni, hogy b.asszus, itt van nekem ez a szép lány/jóképű fiú, aki imádnivaló... a legalapabb dolog, hogy megbecsülöm és megtisztelem ezzel, ha már velem van, hogy nem csorgatom a nyálam másokra.
na,ez kicsit hosszú lett. ez az én véleményem. találni találhatsz olyat, akivel jó kapcsolatban élhetsz, de ez nagyon nehéz + neked is olyannak kell lenned, mint amit elvársz, ez így fair.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!