Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehetett az oka a hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehetett az oka a hirtelen változásnak?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel vagy egy hónapig úgy festett hogy össze fogunk jönni. Egyre közeelbb kerültünk egymáshoz, nagyon megkedveltem. De tényleg sokszor találkoztunk, minden nap órákat beszéltünk a neten is. Alapvetően nem egy nyálas srác, de beceneveken szólított, rendes volt nagyon. Még egy béna unalmas dologra is hajlandó volt eljönni velem, volt hogy egy egész napot is rám szánt... Én lehet egy kicsit kezdtem beleszeretni is.

Aztán szinte egyik napról a másikra totál megváltozott. Talán ott kezdődött, hogy megígérte találkozunk Aznap este aztán felszívódott, nem írt nem hívott másnap reggelig, mivelhogy Állítólag elaludt. Igaz el is hittem neki, mert egész nap dolgozott stb... Csak akkor is fura volt. De attól a naptól fogva úgy 2-3 hete nem is találkoztunk, a beszélgetéseink se Olyanok mint régen. Kevesebbet beszélünk, és kb témánk sincs mert mjndnent lerendez pár szóval. De ha nem irok vissza 1 órán belül megint ír valami hülyeséget, hogy ne haljon meg a beszélgetés. De nem tudom, kicsit bunkó is lett időnként. Találkozni se nagyon akar, mindig az van hogy nem ér rá. Persze nem aksrok nagyon ráakaszkodni, előtte se csináltam mert szerintme az gáz. De a múltkor pl részegen felhívott hogy eszébe jutottam. Teljesen össze vagyok zavarodva, már ott tartok hogy el szeretném felejteni de így nem lehet csak úgy... Főleg hogy csomó közös barátunk van. Most úgy mégis mit gondoljak?

2016. febr. 23. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Ömm... nincsen szád? Már bocsánat. De ilyenkor nem az van, hogy megkérdezed, mi történt? Elhívod találkozni, hogy szeretnél vele beszélgetni - vagy ha ez nem jön össze, akár neten is leírhatod neki, hogy eddig egy cosmót találkoztatok, jókat beszélgettetek, és az utóbbi hetekben nem találkozik veled, a beszélgetéseitek is üresek, és hogy ez miért van.

Ennyi. A válaszból meg újfent tovább lehet menni valamilyen irányba. Ha nincs normális válasza, hanem egyértelműen kamuzik meg hantázik, akkor hanyagold.

2016. febr. 23. 23:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi igazad van. :)

Csak engem ezekkel a dolgokkal kicsit megbántott szóval már gondoltam minden félére. Pl hogy abszolút nem kiváncsi rám, meg csak zavarom meg ilyenek. :D

De persze nem körülöttem forog a világ. Pl tudom róla hogy vannak családi gondjai, hát most lehet lazának mutatta magát de azért bánthatja sokminden.

2016. febr. 23. 23:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem akarsz nagyon ráakaszkodni? Te már rá vagy akaszkodva. Az ok meg szerintem csupán annyi, hogy mégsem benned látja a nagy E/3-at.
2016. febr. 23. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!