Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Feküdj le velem! Még az én lelkem is hó tiszta.
24f
Micsoda???
Oke - 26 eveseb szuz vagy, ebben nincs kivetnivalo, de emiatt nehogy mar hatranyban erezd magad.
Az a véleményem, hogy az idő nem visszafelé telik. Fiatalabb nem leszel szóval nem értem minek húzod az időt.
Ha jól tudom, senki nem halt még bele a szüzességének elvesztésébe és állítólag egész kellemes, különben nem csinálnák a lányok utána elég gyakran...
Tény, hogy elég ritka "eset" vagy, de nem kell félned.
Ha jòl megnézzük, gyàrtottàl magadnak egy ördögi kört: nem feküdtél le senkivel, mert féltél valamitől, most meg attòl félsz, hogy emiatt elhagynak.
Figyelj, ha szerelmes leszel, viszontszeretnek, akkor engedd el magad, add àt magad az érzèsnek. Emiatt nem fognak elhagyni.
3:
30/F vagyok es hetero.
MAS:
Mondja el valaki - miert kellene hatranykent valakinek megelnie, ha 26 eves no letere, meg nem fekudt le senkivel. Ez nem gaz, az egyen dontese, kit - mikor engedi be az imtim szferejaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!