Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol és hogyan ismerkedjek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan ismerkedjek?

Figyelt kérdés
Átlagos nőnek tartom magam, egyszerűen öltözködöm (farmer, top, sportkabát), nem szoktam sminkelni, csinos, sportos vagyok, van két diplomám. Eljárok munkába, hétvégén szoktak lenni programok, de elég kicsi az esély, hogy valakivel találkozik, akivel szimpatikusak lennénk egymásnak. A netes ismerkedést nem szeretem, és szórakozóhelyekre sem járok, sosem szerettem bulizni. Érdekes módon, ha nagy ritkán valamilyen szórakozóhelyen járok, észre szoktak venni a férfiak, de nem azok kezdeményeznek, akikkel el tudnék képzelni többet is.
2016. febr. 21. 08:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Tipikus... Van macskád is? Ha nincs, akkor vegyél egyet.
2016. febr. 21. 08:46
 2/10 A kérdező kommentje:
Kösz a jóindulatú hozzászólást, feldobtad a napom.
2016. febr. 21. 08:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy milyen életet szeretnél. Sokszor nem tudjuk, hogy mit várunk igazán egy kapcsolatban, sőt azt sem, hogy ki passzol mellénk. Egyszerűnek tűnik, de nagyon nem az. Te például mit vársz egy kapcsolatban? Mitől lennél boldog?
2016. febr. 21. 08:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Az ilyen pasik akik olyanok mint te, szintén nem járnak bulizni, szórakozni. Próbálkozz moziban (film előtt)

színház, stb... Szórakozó helyeken úgy sem fogsz normális pasit találni. (26/f) Akire te vágysz úgy is megtalál. :)

2016. febr. 21. 09:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Oké.... Kezdjük az alapoknál. Ahelyett, hogy várod a sült galambot, miért nem teszel érte? Ne várd meg, hogy Téged válasszanak, válassz Te! Nem nyomulás szinten, csak egy mosoly. Egy halovány mosoly, amivel jelzed, hogy "észrevettelek, szia". És aztán megint egy. A második már azt jelenti, h "Igen, Téged nézlek!" Ajánlom ezt a srácot megnézésre:

https://www.youtube.com/watch?v=jIWA9VIwaew

2016. febr. 21. 09:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ahogy olvastam a leírásodat kicsit olyan érzésem van, mint az embernél aki nyerni akar a lottón, de még a büdös életében nem vett egy szelvényt sem.

Mivel a világ totál megváltozott a mondjuk 20 évvel ezelőtti viszonyokhoz képest, bizony kénytelen leszel neten ismerkedni, ha olyan férfit akarsz találni magad mellé, aki megfelelne neked is. A szórakozóhelyeken pedig nem hosszú távú kapcsolatokat szoktak az emberek keresni.

2016. febr. 21. 09:39
 7/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom milyen volt 20 évvel ezelőtt, de most a társkeresőkön az emberek többsége kamu vagy szexet, szeretőt keres, a színvonalról ne is beszéljünk. A munkám miatt sem tennék ki magamról fotót ilyen helyre.

Olyan kapcsolatra vágyok, amiben barátok vagyunk és szeretők, jól megy a kommunikáció, a problémakezelés, szóval a szokásos dolgok. Legyen intelligens és sportoljon, ha még empatikus is és szociálisan érzékeny, az hab a tortán. Igen, lehet, hogy erre akkora az esély, mint megnyerni az ötöst.

2016. febr. 21. 09:53
 8/10 anonim ***** válasza:

7: 20 évvel ezelőtt nem volt még nagyon internet, úgyhogy kénytelenek voltak az emberek egymással beszélgetni. Egy nőnek sokszor elég volt kiülnie a parkba és könnyen lehet, hogy pár percen belül leszólították.

Manapság meg... mindenki a telefonját bambulja.

Egyébként másik lehetőség olyan hobbit választani, ahol új emberekkel ismerkedhetsz meg. Aztán ha ezekkel az emberekkel nem is, de mondjuk az ő ismerőseikkel, rokonaikkal, barátaikkal akár még kapcsolat is kialakulhat.

2016. febr. 21. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Ez így szokott lenni, hogy sokszor nem az jön, akivel el tudna az ember képzelni többet, de a társkeresés ilyen mindenkinek, nem jön elsőre a nagy "Ő". Csak sokan abban az illúzióban élnek, hogy lemennek egy szórakozóhelyre/házibuliba/stb. és még aznap este megtalálják az igazit.

Szerintem folytasd, amit csinálsz, járj el, és ha van esetleg hobbid, csináld azt is, vagy kezdj bele valami újba, amit közösségben lehet csinálni (pl. kondizás, tánc) és ott is összfuthatsz új emberekkel.

2016. febr. 21. 10:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Te lennél a tökéletes nő,legalábbis nekem.

Minden amit írtál stimmel.

2016. febr. 21. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!