Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha úgy érzem, semmit sem érek? Hogyan ismerkedjek így? Teljesen kivagyok.21/L

Figyelt kérdés
Jelenleg kapcsolatban vagyok, viszont a barátom iszonyatosan elhanyagol, főként emiatt érzem ezt. Rajta kívül csak egy barátnőm van, aki csak magával van elfoglalva. Rajtuk kívül nincs senkim sem, a barátom miatt pedig kezd elmenni a maradék önbizalmam is, így már barátkozni, ismerkedni is alig tudok, mert úgy vagyok vele, hogy úgysem érdeklek senkit, hamár őt se érdeklem. :/ Mit tehetnék, hogy ne ezt érezzem? Hogyan ismerkedjek így? Adjatok valami tanácsot. 21/L

2015. máj. 29. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Először is legyél őszinte a barátoddal és mondd el neki, hogy úgy érzed, teljesen mellőz téged, neked pedig ez nagyon rosszul esik és vágyol a szeretgetésre, meg a figyelemre. Hidd el, ki kell a szádat nyitni, a férfiak sokszor nem veszik észre maguktól ezeket a dolgokat, de ha meg van nekik mondva, akkor képesek változtatni.

Na ismerkedni akart, amíg párkapcsolatban vagy, hanem a kapcsolatot helyrehozni. Ne legyél gerinctelen, hogy a barátod háta mögött kezdesz ismerkedni, mert ő hanyagol. Előbb vele kéne próbálni a dolgot megoldani, ha pedig nem megy, békével elválni és akkor kezdeni más férfiakkal ismerkedni.

20/L

2015. máj. 29. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Csüccsenj le vele és mond el neki a problémáidat. Általában egy kapcsolatban az emberek elmondják a másiknak a kínjukat bajukat.

Ha ezek után nem fog változni semmi sem mert sz**arik rá, akkor egyértelmű lesz, hogy min kell elgondolkodnod.

Amúgy meg nem a párod az egyetlen férfi a világon, ergo egyetlen ember miatt ne kenődj el.

2015. máj. 29. 19:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Az ismerkedést barátkozásra értettem elsősorban. :)
2015. máj. 29. 19:13
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
én sem rögtön álmaid pasijával való ismerkedésre
2015. máj. 29. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
ja ez nem nekem szólt :)
2015. máj. 29. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én is így vagyok ezzel. Úgy érzem semmit sem érek, az élet pedig nap mint nap bizonyítja, hogy ez így van. Semmit sem tudtam még önerőből elérni. Nem csak ismerkedésre gondolok, bármi másra. Alapból sem tudok ismerkedni, hát még így, teljesen esélytelen.

Te már legalább egy kapcsolatot magadénak mondhatsz, így valamilyen szinten képes vagy az ismerkedésre. Szakíts a jelenlegi pároddal és ismerkedj más fiúkkal, akik meglátják benned a szerethető és értékes embert. 24/F

2015. máj. 29. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Amikor nekem sír valaki, hogy "kapcsolatban van, de olyan egyedül érzi magát" akkor azt szoktam neki mondani, hogy "edd meg amit megfőztél"
2015. máj. 29. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!