Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/54 A kérdező kommentje:
Nem érzem alacsonynak magam,nekem így jó.
2016. febr. 20. 17:21
12/54 anonim válasza:
A férjem 173 centi én meg 176.
13/54 A kérdező kommentje:
Nekem nem kéne nálam magasabb nő.
2016. febr. 20. 17:26
14/54 anonim válasza:
Kedves Lakatos Hozéármándó, nem vagyok kíváncsi a privát üzeneteidre. Szerinted minden 160 centis nőnek 2 méteres pasi kell? Hányszor voltál már 160 centis nő, hogy ilyen okos vagy? Hidd el egy alacsonyabb nőnek az alacsonyabb pasik jönnek be, persze nyilván vannak kivételek, de én pl. ilyen vagyok, sajnálom, sose tetszettek a magas pasik, akármennyire is hihetetlen..
15/54 anonim válasza:
épp hogy a 150 cm törpilláknak is 180 cm férfi kell attól még hogy neked bejönnek az alacsony pasik a többi 10000000 nőtársadnak nem!
16/54 anonim válasza:
Ja és az én férjem nem minimálbért keres, de mivel akkor jöttünk össze amikor még mindketten egyetemisták voltunk, és semmink sem volt..ezért valószínű nem a hatalmas bankszámlája miatt jöttem össze vele, hanem azért mert ő a legjobb ember a világon, és mert sose voltam senkivel ilyen boldog, mint vele..
17/54 anonim válasza:
Akkor nem olyan 150 centis törpillát kell keresni, hanem olyat akinek megfelel a magassága..ennyi..
18/54 anonim válasza:
na én még olyannal nem találkoztam 4 év alatt ... az csak a mesében létezik max
19/54 A kérdező kommentje:
De miért pont 4 évet írsz mindenhová?:D
2016. febr. 20. 17:40
20/54 anonim válasza:
mert 4 évig kerestem párt társkeresőn meg élőbe haver :) de idén feladtam nem keresek már senkit jó nekem egyedül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!