Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítségrés, tanácsra lenne szükségem?
Sziasztok! Párommal távkapcsolatban élünk, ezzel kapcsolatban adódott egy kis problémánk, egy helyzet amit nem tudom hogy kellene megoldani.
Össze akarunk költözni amint végzek az iskolával (jövőre) és úgy volt, hogy ő is pont akkor végez az egyetemmel. Azonban Nem rég kiderült, hogy neki még három éve van.
Ahol ő él, meg van győződve róla hogy ott nem jók az egyetemek, meg alapból Angliába akarunk együtt költözni és tudja hogy nekem az álmom Anglia már kiskorom óta.
Én viszont alig várom hogy együtt legyünk végre, már egy éve vagyunk párkapcsolatban (távkapcsolatban) és nagyon nehéz. Én szívesen oda költöznék ő azonban ellene van az előbb említett okok miatt...
Tanácstalan vagyok és attól félek az a plusz két év nagyon sok lesz... És így hogy évente kétszer találkozunk.nem tudom hogy működne. Nagyon szeretem és pont ezért nem akarok nélküle lenni.
Gondolkoztam azon, hogy megjelölöm az egyetemet anélkül hogy neki elmondom.
Ti mit tennétek a helyemben?
Minden segítséget köszönök:)
Én is kicsit tartok attól őszintén szólva, hogy még jobban kiborulna ha csak megjelennék ott.
Átbeszélem vele a dolgokat, talán elmondja, ha van más oka is amiért nem akarja hogy odamenjek. Az még nem is gáz, hogy egyedül lennék más országban, mert volt már ilyen... de nem szeretnék emiatt konfliktust vagy neadjisten szakítást.
Köszönöm az utolsó két választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!