Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ezért diétázzak meg szenvedjek az edzőteremebe, hogy utána lecseréljenek egy nálam sokkal ducibb csajra?
Volt egy srác akivel kavargattam, vagyis én azt akartam , hogy összejöjjünk de amikor rákérdeztem mivan köztünk, ő el hajtott azzal hogy, ő most nem akar kapcsolatot, mert még nem heverte ki az előző barátnőjét. Ezután még összejárogattunk, reménykedtem benne, hátha talán megkedvel annyira , hogy engem akar, de nem így lett. Erre nemrég láttam, hogy kitette hogy kapcsolatban egy csajjal, közös kép meg minden. Csalódott vagyok mert engem jól elhajtott, pedig amit tudtam megtettem érte. Ráaádsul a mostani barátnője üti a 80-85 kg-t. Én 70 kg-ról(160cm) fogytam le 50-re, pedig gyűlöltem a diétát, az edzőteremmel együtt, és ez a srác is már 50 kilósan ismert meg. Komolyan rosszul vagyok a gondolattól, és nem tudom mit ronthattam el.
19/L
A kérdésben felvázolt írományodból, semmi összefüggést nem látok a diéta okára, így ez a kérdés értelmetlen és összeszedetlen.
Kérte hogy fogyjál le vagy mi a f.@sz? Minek diétázol?
Kavargattál. Kavargasd inkább a levest a fazékban. :D A gólyafos is kavarog a levegőben. :D
Éretlen vagy még te.
Fogadd el hogy nem kellesz neki és punktum. Ez van.
"Mondta valaki, hogyaz élet igazságon alapszik?"
Kedvenc mondatom. :D
1. Nem lecserélt,nem is voltál vele,csak te reménykedtél.
2. Talán pont ez az és neki a testesebb lányok tetszenek.
Lehet,hogy a duci csajban valami megfogta,míg rajtad érezte,hogy valamiért,de nem vagy megelégedve magaddal.Na meg,hogy görcsösen akartad őt.Ezt a nekünk ellenkező nem is megérzi ám,ők se zoknik e téren.Azt rontottad el,hogy egyvalakire rágörcsöltél,akivel nem klappolsz.Viszont ha továbbra is azt sugallod,hogy elégedetlen vagy magaddal,utálod azt az életmódot,amit élsz, és a többi,addig olyanokra leszel lecserélve,akik ugyan kevesebbet feccelnek a kinézetükbe,mégis elégedettebbek magukkal.Mindezt tapasztalatból mondom.Amíg nem békélsz meg valahogy magaddal még egy minimális szinten sem,addig adhatsz magadra akárhogy,senkinek nem fogsz kelleni.
22/N
Az már régen rossz, ha nem magadért, hanem a pasikért diétázol és fogysz.
Ráadásul nem is voltatok kapcsolatban, csak találkozgattatok. Ebből bármi kisülhetett, neki valószínűleg nem jöttél be mint nő (lehet, hogy a külsőd miatt, lehet, hogy a stílusod vagy a személyiséged miatt), vagy csak rosszkor kezdett el veled ismerkedni, és akkor még tényleg nem volt kész kapcsolatra.
Azt is meg kell tanulnod, hogy nem mindenkinek az a fontos, hogy a párja médiaideál külsejá legyen meg fú de trendi meg izmos meg tudjami.
Ha ennyire nem hagy nyugodni a dolog, kérdezd meg tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!