Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ezért diétázzak meg szenvedjek az edzőteremebe, hogy utána lecseréljenek egy nálam sokkal ducibb csajra?
Volt egy srác akivel kavargattam, vagyis én azt akartam , hogy összejöjjünk de amikor rákérdeztem mivan köztünk, ő el hajtott azzal hogy, ő most nem akar kapcsolatot, mert még nem heverte ki az előző barátnőjét. Ezután még összejárogattunk, reménykedtem benne, hátha talán megkedvel annyira , hogy engem akar, de nem így lett. Erre nemrég láttam, hogy kitette hogy kapcsolatban egy csajjal, közös kép meg minden. Csalódott vagyok mert engem jól elhajtott, pedig amit tudtam megtettem érte. Ráaádsul a mostani barátnője üti a 80-85 kg-t. Én 70 kg-ról(160cm) fogytam le 50-re, pedig gyűlöltem a diétát, az edzőteremmel együtt, és ez a srác is már 50 kilósan ismert meg. Komolyan rosszul vagyok a gondolattól, és nem tudom mit ronthattam el.
19/L
Semmi más tényezőt nem tudunk, így bármi lehetett az oka.
Nem vagy elég kedves, odaadó, értelmes, humoros, házias.
Mi van ha rossz híred van, nem vagy jó az ágyban?
Ne szomorkodj, a srác egy kőhajításnyit sem ér..
Találsz majd olyat aki úgy elfogad ahogy vagy.
Amúgy se a srác miatt diétázz, hanem magad miatt, hogy jobban érezd magad a bőrödben, és hogy ne legyen semmi baj az egészségeddel sem.
Én speciel arra várok, hogy olyat találjak, aki elfogadja, hogy kb. csont sovány vagyok.
En itt nem azt latom, hogy lecserelt volna, mert akkor azt jelentene, hogy egyutt voltatok elotte.
A srac onalloan dontott, neked meg rosszul esett a visszautasitas, termeszetesen. Udv a valo vilagban.
A kiloknak pedig semmi koze a tortenethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!