Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valaki ilyen helyzetben már? L
Megismertetek egy embert, aki a barátotok, bizalmasotok lesz. Annak ellenére, hogy többen ellenezték, negatív jelzőkkel illették, ti adtatok neki egy lehetőséget, hogy bebizonyítsa, nem olyan ember, mint amilyennek felvázolták. Az elején rendesnek is tűnt, bár voltak botlások. Aztán ahogy telt-múlt az idő, egyre több ilyen botlás lett. Hazugságok, kétszínűség, álszentség, sunyiság. Igazából mint amilyennek beharangozták. Kezdtetek belül haragudni rá, de kedveltétek is, mivel ez egy folyamat volt nála. Majd rájöttetek, hogy nem jó ember. Hiába vagytok elnézőek, konkrétan naívak, csak azt vettétek észre, hogy sodródtok és nagy a "baj". Teljesen más ember, mint akinek mutatta magát. Nem barát, csak egy gátlástalan ember, aki arra vár, hátha egyszer elvihet egy "körre". Egy "barát", aki szemrebbenés nélkül hazudik sokadjára. Egy "barát", aki nem tisztel, sem a barátnőjét, merthogy van neki.
Természetesen nem egyik napról a másikra állt össze a kép, de aztán a darabkák "szép" összképet alkottak.
Haragszol magadra, hogy időt pazaroltál rá. Hogy támogattad, ha kellett (mert más nem tette), pedig nem érdemelte meg. Csak akkor még nem ilyen volt. Szépen lassan kibontakozott valami rossz, ami mostmár taszító. Amit nem tudsz hová tenni. Miért rúg valaki olyanba, aki belé nem rúgna?
Elhatalmaskodott rajta a dac, beképzeltség. Valahogy szépen lassan gerinctelenné vált.
És ott vagytok ti, mindennek a közepén. Az az ember vagytok, aki azt hitte egy barát a másik számára, miközben csak lelkiszennyes és a szexuális vonzalmának a tárgya volt maximum. De ezt persze szépen vezette fel. Végül minden nyilvánvalóvá vált.
Nem kérdés. Féregírtás alaphangon.
De hogyan lehet kiszállni ebből?
Elmondom, hogy félreismertem stb., nem akarok többé hallani sem róla?
Sajnos az ilyen emberek remekül tudnak kuncsorogni. Nekem viszont ilyen kaliberű egyénnel még nem volt dolgom.
Nem akarom bántani, viszont pici tüskét hagyni igen. Hogy elhigyje, itt a vége és nincs tovább. Illetve azt sem szeretném, hogy majd kitaláljon valami hülyeséget (hogy volt vmi köztünk, arra célzom), mert én már bármit kinézek belőle.
Szóval pofáraejtős lekoptatásra gondolok.
Tanácsok/tapasztalatok esetleg?
Szerintem az ilyen ember fel sem fogja, hogy mit tesz. Volt egy nagyon hasonló esetem, ahol egyszerűen nem tudtam azzal mit kezdeni, hogy mikre képes. Mivel magamból indultam ki, gondoltam van oka mindenre, csak én nem értem, nem létezik, hogy össze-vissza kamuzik, és ok nélkül letapos, és nem is érti, hogy mi a bajom ezzel. De a végén rájöttem, hogy kb tényleg nem érti.
Tökre értem, hogy tüskét akarsz benne hagyni, mert én is akartam, de nem ment igazán jól. Mindig elhittem, hogy most esetleg megértette. :) De nem.
És szerintem az ilyen ember nem szép lassan válik gerinctelenné, csak szép lassan veszed észre, hogy az.
De valami oka van, hogy téged választott. Kell az ilyeneknek valaki, így fájdalmat max úgy tudsz neki okozni, (vagy talán sértettséget), ha annak tekinted, ami, egy nullának. Aztán hogy ez te konkrétan hogy oldod meg, az más kérdés, emberfüggő. :D
" Csak akkor még nem
ilyen volt."
Már eleinte is ilyen volt valószínűleg, csak nem vetted észre.
Szakítsd meg vele a kapcsolatot minél előbb,és tanulj az esetből.
Megszívathatod, aztán ő visszaadja... és így tovább.
Levegőnek kell nézni,körbe kell röhögni.
Fura, mert én csajban ismerek ilyent.
Kérdező, te meg dugnál a sráccal. Csak az nem tetsziik, hogy jó eséllyel nem hagyná el a csaját. Ez a bajod, nem pedig az, hogy tuskó. Máskülönben le se szrnád, hogy lekoptatod. Ugyanis egy idegesítő tudkót fél másodperc lekoptatni. Kivéve ugye ha vonzódsz hozzá.
Ja , sé a "pszichopata" nem bukik le, illetve nem iylen kisstílüen csinálja. Róla nem tudja mindenki, hogy "ilyen". Szóval itt arról van szó amit fent írtam.
Illetve könynen megy itt a dobálózás a pszichopatával, meg szociopatával. Ott kezdődik, hogy a kettő nem ugyanaz, azzal meg folytatódik, hogy ilyen ember rendkívül kevés van. Csak a hollíwoddi filmekben van úgy, hogy minden utcasarkon pszichopaták, meg szociopaták lapulnak.
Hasonló helyzetben vagyok én is. Ugyanezeket gondolja rólam egy kolléganőm.
Találkozott egy hölgy ismerősömmel aki azt állította neki, hogy én a lányával kavartam, miközben neki is udvaroltam. Annyit mondtam, hogy hazugság, de éreztem a hangján, hogy nem hiszi el, ezért nem is folytattam, hogy az ismerősöm konkrétan "sárga lapos" kezelés alatt van.
A kollégák bármit mondanak rólam azt szentírásnak veszi, és ezek a kollégák le akarják fektetni, van aki nekem mondta, hogy ebből szex lesz.
Mindent megtettem érte, nekem fáj ha valami rosszat mondanak róla.
Egy szavamat sem hiszi el, gondolom azért mert egyszer csalódott, és nem akarja újra átélni.
Ezzel a történettel csak azt szeretném mondani, hogyha csak hallottál róla rossz dolgokat, és te nem tapasztaltál semmi negatívumot, akkor járj jobban utána, ki mit mond.
Még annyi, volt egy kollégánk, akibe bele volt zúgva. A mai napig védi, pedig ő aztán egy igazi kis bunkó gyerek, a nők előtt teszi a szépet, mögöttük meg mindent kibeszél, kivel hogy szokta stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!