Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm (19) kapott tőlem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm (19) kapott tőlem egy csokor virágot ( a kedvencét ) Valentin napra, mivel nincs vázám így kiraktuk az erkélyre hogy ne hervadjon el amíg haza nem viszi. Sajnos haza nem vitte, hanem elfelejtette, azóta is kint van. Vélemények?

Figyelt kérdés
Nekem ez kissé kiábrándító, de nem szóltam semmit, viszont virágot biztos nem veszek neki többet. Én kimentem többször is megnézni mivan a csokorral mert esik az eső de direkt nem nyúltam hozzá. Megjegyzem hogy tőle nem kaptam semmit Valentin napra, ez annyira nem is zavar de legalább becsülné meg azt a csokrot. Viszont ahogy megkapta azonnal lefotózta a csokrot meg közös kép is készült, amit gyorsan fel is töltött egy közösségi oldalra, a kedvelések számát többször figyelte, de a valós csokor ott kint hervad még mindig, és azt egyszer sem nézte meg. Gondoltam megvárom hány nap múlva jut eszébe de legszivesebben kivágnám a szeme előtt a kukába, de nem akarok balhézni vele ilyen miatt. Viszont mindig mondja mennyire szeret meg tesz is kapcsolatért sokat. Viszont nekem akkor is fura ez
2016. febr. 15. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"Én kimentem többször is megnézni mivan a csokorral mert esik az eső de direkt nem nyúltam hozzá."

Mert? Jó magadban egyre nagyobbra érlelni a dühöt? Anyám csinálta ezt mindig, láttam hogy idegbajos, de nem mondott semmit, aztán egyszer csak kirobbant, hogy ő "elfigyelte" hogy én mit csináltam/nem csináltam, de direkt nem szólt, hogy én magamtól vegyem észre, blabla... anyám ma hetvenes, annyi kapcsolatom van vele, hogy havonta felhívom külföldről. Ilyen jót tesz az emberi kapcsolatoknak ez a "nem szólok, vedd észre magadtól, mi bajom van" műsor.

2016. febr. 15. 22:08
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Eskü, mintha az exem hallanám... A legelső randinkon kaptam tőle egy óóóriási csokor virágot, úgy meglepődtem, hogy köpni-nyelni nem tudtam, napközben meg többször majdnem elhagytam zavaromban, ha leültünk valahová beszélgetni, stb.

Ebből ő frappánsan leszűrte, hogy én nem örülök, és soha többet nem kaptam tőle semmilyen ajándékot, mert rohadjak meg. Aztán persze ha valami baja volt, az orrom alá is dörgölte, hogy bezzeg a virág.

Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül ex... :D

2016. febr. 15. 22:53
 13/17 anonim ***** válasza:
10%

Ez már népbetegség.

Arra volt jó,hogy dicsekedjen mások előtt. Én nő vagyok, de kiosztanám rendesen.

Hátha elszégyelli magát. Ő már nem is a valóságban él,hanem a facebookon. Onnan várja az elismerő szavakat.

Gusztustalan. És már minden 3. ember ilyen,mint a te barátnőd.

2016. febr. 15. 22:55
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az élet nagy problémái... Be kellett volna rakni egy befőttes üvegbe, bent hagyni a szobába és csá. Nem felejti el vagy, ha elfelejti is jó helyen van. Erre kiteszed a teraszra, durcizol és ahelyett, hogy a bnőddel beszélnéd meg kiírod ide. Igazán érett viselkedés!
2016. febr. 15. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:
Itt szerintem a lényeg az,hogy az jobban érdekelte háány lájkot kap a képe,mint a saját barátja. Gondolom ezért nem szólt egy szót se a kérdező.
2016. febr. 15. 22:57
 16/17 anonim válasza:
0%

Fogadjunk hogy a válaszlók többsége nő vagy papucs férfi. Ebben a feminista társadalomban nem probléma ha egy férfias ( és nem olcsó) gesztus le van szarva de az már elfogadhatatlan ha mi férfiak ,olykor ,nem figyelünk,, a nők, néha minden apró részletre kiterjedő logikátlan, végemehetetlen csacsogására és nem értjük hol a lényeg a mondandójukban. Amúgy Ajándék illemtan: Ha a háziasszony a kapott virágot feltűnő helyre állítja, ezzel az ajándékozót becsüli meg. Nagy sértés viszont, ha a virágot a vendég szeme láttára még vízbe sem teszik.

A virágon kívül minden más ajándékot becsomagolva illik átadni. A csomagolás legyen mindig ízléses. Az árcédulát vegyük le az ajándékról.Mondani sem kell, hogy a megajándékozott azonnal bontsa ki a csomagot. Megnézetlenül félretenni éppoly neveletlenség, mint a kapott virágot lehajítani a székre.

2016. febr. 16. 11:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, igazad van, a csaj figyelmetlen volt. De attól még nem fordul ki a világ a sarkaiból. Azt írja, hogy egyébként minden oké köztük, akkor nem kell felfújni az ilyen egyszeri apróságot.
2016. febr. 16. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!