Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdnétek valamelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdnétek valamelyik exbarátotokkal/barátnőtökkel ha felhívna hogy magányos és szeretne eltölteni egy éjszakát veletek?

Figyelt kérdés
Csak szex nem kapcsolat újrakezdés céljából

2016. febr. 15. 19:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Nem, hanem mert nagyon mély nyomot hagyott bennem. A külsejével nincs bajom, csinos, kívánatos nő, inkább az érzelmi kavalkád miatt lenne így.

Mikor már tönkre mentek a dolgok akkor nagyon közeledtem felé, szerettem volna rendbe hozni a dolgokat. Reggelente mikor munkába indultam átöleltem, adtam puszit az arcára, mondtam neki, hogy szeretem. Amikor ő ment akkor is mentem utána, mindig átöleltem búcsúzóul, vettem neki virágot, stb...

Ő viszont egyből talált valakit. Még szerettem volna, ha újra a régi lesz minden, de ő már rendre nem jött éjszaka haza és már nem azért hívott fel napközben, hogy hallja a hangomat és megkérdezze, mi van velem, hanem csak azt szerette volna már megtudni, mikor érek haza, hogy van-e idejük b4szni a lakásunkon.

2016. febr. 15. 20:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Áh. Ha a jelenlegi párom exem lenne, akkor esetleg meggondolnám, de egyébként egyik másik exemmel sem volt olyan emlékezetes vagy maradandó a szex, hogy azt ismét át akarjam élni. Egyébként meg ha magányos lennék és szexre vágynék, találnék új partnert, nem mennék vissza a régihez. Kissé zavarna a tudat, hogy időközben megfarkaltak már pár másik lányt is, még ha egyébként egyikük sem volt szűz, mikor összejöttünk, és akkor nem zavart. Csak na, inkább kihagynám ezt a dolgot :D
2016. febr. 15. 20:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Volt is rá példa. Ha a szex jó volt és másban volt a hiba, és egyértelmű, hogy ő sem azért hív, mert újra szeretné kezdeni, akkor semmi gond.

Az egyik exemmel többször is csináltuk ezt, mondjuk elég vicces volt, mert találkoztunk, szexeltünk egy-két jót, aztán meg veszekedtünk :D De legalább tényleg nem merült fel az újrakezdés :D

2016. febr. 15. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:

"13" reagálva.....

Mint ha a számból vetted volna ki a szót, náluk is pont ugyanez volt a szitu.Amikor éppen nem volt partnerünk akkor összefutottunk egy jó szex erejéig,és nagyon jó volt...sokkal jobb mint az aktuális barátnőkkel. De amint végeztünk tuti hogy valami kis hülyeségen elkezdtünk veszekedni, aztán gyorsan ment mindenki a maga útjára.

A folytatás fel sem merült....

38F

2016. febr. 16. 02:20
 15/16 Laczkó68 ***** válasza:
Már többször elöfordult,több exemmel is összeössze jöttünk,picit hancurozni. Volt,ahol felmerült az újra kezdès lehetösège is,de ebböl a szempontból elèg konzervaiv vagyok.De èrdekes mód volt valaki az èletemben, akièrt felrúgnám a saját szabályaimat. De neki meg én nem kellek...ez vn.
2016. febr. 17. 03:09
 16/16 Zeusz89 ***** válasza:

Szerintem badarság lenne!

Mi van ha az affér után az egyik ujra akarná kezdeni pl; megint begyullad a régi tűz és egyéb sablonos baromságok....?

Sérülés a vége!

De ez csak Zeusz véleménye!

2016. febr. 18. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!