Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30év körüli szüzek titeket zavar, hogy még szüzek vagytok?
Figyelt kérdés
Lett volna alkalmatok, de nem tettétek vagy vártok a megfelelő emberre?2016. febr. 15. 17:15
31/35 anonim válasza:
#30 te sem vagy különb. Estéidet egy noname oldalon töltöd, szerinted lelki sérült emberekkel, ahelyett hogy a bnőddel foglalkoznál.
Nézzél már tükörbe ember, mielőtt prédikálni kezdesz!
32/35 anonim válasza:
Csak nem éreztem magam magam biztonságban egyikkel sem, mindegyiktől hánytam volna..,a szex nem kötelező, akivel meg szeretném, öhmmm házas..bár ott a kis ördög, hogy ő lesz az házason is.26N
33/35 anonim válasza:
Önbizalomhiány, önmagad okolása, hibakeresés magadban, önutálat, vágyódás, sóvárgás, álomvilág kialakítása ami megbontja az elmédet, hogy csak párat említsek a tünetek közül. Ja, plusz egy, idegesség, extrém agresszív reakció mások eltérő véleményére, lásd. akik itt azt állítják, hogy teljesen oké 25-30 évesen úgy élni, hogy nem tapasztaltad még a női érintést, és aki szexelt már az egy szexcentrikus, lenézendő személy. De lehetne sorolni még, a lényeg, hogy belülről emészti fel az embert, ha nincs és soha nem is volt társa.
34/35 anonim válasza:
Utolso: az elso mondaod egy reszeben talan van igazsag, de azt nem tudom eldonteni, h ez az ok vagy a kovetkezmeny. A tobbi mondatoddal nem ertek egyet, szerintem az mar kicsit tulzas. Nem vagyok idges, agressziv, frusztralt, nem szolok le senkit, h kinek mennyi kapcsolata volt, es nem is erdekel. Szerintem mindenki elje ugy az eletet, ahogyan szeretne. :) mint irtam, en nem tartom sem tobbnek, sem kevesebbnek magam, mert meg nem fekudtem le senkivel. Nekem ehhez nagy bizalom kell, es mivel bizalmatlan vagyok az emberekkel szemben, egyenes kovetkezmeny, h most itt tartok. De senkit nem gyozkodok, h ez a jo. :)
35/35 anonim válasza:
25 éves vagyok, igen. lett volna rá alkalmam. és magam élek, saját tulajdonú lakásomban, és jó melóm is van. de nem szeretném hogy emiatt legyen csak velem valaki, sajnos olyanhoz meg nem volt szerencsém, akivel komolyabban tervezhetném a jövőt. de őszintén szólva nem is hiányzik a párkapcsolat most az életemből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!