Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 20-30év körüli szüzek titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30év körüli szüzek titeket zavar, hogy még szüzek vagytok?

Figyelt kérdés
Lett volna alkalmatok, de nem tettétek vagy vártok a megfelelő emberre?

2016. febr. 15. 17:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
72%

Alkalmam lett volna, de nem tettem meg. Amúgy senki nem tudja rólam, hogy az vagyok, nincs rám írva. Majd egyszer összejön. :)

23/F

2016. febr. 15. 18:12
 12/35 anonim válasza:
59%
Nem zavar. Miért kéne egyáltalán? Ez nem ragályos betegség, amit terjesztek és nem is halálos bűn. Egyszerűen csak nem vagyok vonzó. 30/F
2016. febr. 15. 18:12
 13/35 anonim ***** válasza:
61%

Nem zavar.

Nekem annyi az indokom, hogy beteges mértékben félek a terhességtől, és a 100%-os fogamzásgátlás az, ha nem szexelek.

Egyedül élek.

27/L

2016. febr. 15. 18:19
 14/35 anonim ***** válasza:
19%

vicces ezeket a válaszokat olvasni.

az oké, hogy itt azt hazudjátok, hogy nincs különösebb hatással rátok, hogy felnőttként nem tartotok igényt a szexre, meg hogy húszon akárhány évesen szűzként csodálatos az életetek (amit amúgy kétlek) de remélem azért magatokat nem csapjátok be :)

aki 25 felett szűz, ott valami gond van.

egyrészt mert abszolút nem egészséges sem mentálisan sem pedig fizikálisan az, hogy valaki nem él nemi életet.

nem azt mondom hogy fűvel fával szexeljen napi 2x, de azért azt a nagy ordas kamu dumát, hogy valakinek számtalan lehetősége lett volna szexelni, és ezt nem használta ki, nem hiszem el :)

2016. febr. 15. 18:46
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Engem már zavar egy kicsit. Ha lett volna alkalmam, biztos elvesztettem volna. Nem várok a mesebeli hercegre, nem tartogatom magam, csak így alakult.

21/l

2016. febr. 15. 18:47
 16/35 anonim ***** válasza:
68%

14-es, akkor most nagyon meg fog lepni, de léteznek aszexuálisok. (Whaaaat?)

Az egészségnek semmi köze a szexhez. Volt már olyan orvos, aki akár szervi, akár mentális problémára azt javasolta, hogy szexelj?

2016. febr. 15. 18:52
 17/35 anonim ***** válasza:
70%

32 Evesen veszítettem el a nászéjszakámon. Nem bántam meg, hogy vártam vele, utólag sem. ( Vallásos vagyok egyébként azért )

42/N

2016. febr. 15. 19:02
 18/35 anonim ***** válasza:
12%
Jó, azért azt tényleg ne akarja senki bemagyarázni, hogy öröm bódottság happy 20 év fölött szűzen tengődni. Alap szükséglet, mint a lélegzés. És itt most nem elsősorban a szexualitásra gondolok, hanem magára az érzésre, a szeretetre, amire minden emberi lénynek szüksége van. Ha valaki huzamos ideig nem kapja meg, egy idő után haldokolni fog belülről.
2016. febr. 15. 19:05
 19/35 anonim ***** válasza:
68%
A szex olyan, mint a lélegzés? Azért hülye ne legyél már.
2016. febr. 15. 19:06
 20/35 anonim ***** válasza:
21%

ha valaki aszexuális és azért nem vágyik a szexre, az gondolom odaírta volna pubika.

amúgy meg hiába pontoztok le, ezzel is csak azt bizonyítjátok hogy fáj az igazság.

és igen, egy valamira való férfinak vagy nőnek létszükséglet a szex, aki nem vágyik rá azzal gondok vannak.

2016. febr. 15. 19:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!