Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már hetek óta gondolkodok azon, hogy egy 22 éves nő fiatal e hozzám, mert én meg 32 éves vagyok, szerintetek?
Egy cégen belül dolgozunk, nemrég került hozzánk ebédszünetekben szokott megkeresni, akkor együtt kajálunk meg állandóan mesél magáról meg kérdezgeti a volt kapcsolataimat, egyszer elhívott már szórakozóhelyre is, de azt visszamondtam mert nem tudtam mi legyen, állandóan üzenget neten meg sms-eket küldözget,
tudom, hogy csak arra várna, hogy elhívjam randira, de a kora miatt nem tudom.
B**asszki azt hittem normális válaszokat kap itt az ember, de itt csak vita megy meg a másik leszidása. óriási.
hát kösz a válaszokat.
Mert nincs a kérdésedre normális válasz. Nem tudjuk milyen a nő, egy évszám pedig semmit nem jelent.
Lehet síkhülye 35 évesen is, rájöhet a "most kiélem magam láz" 40 évesen és lehet egy életre szóló társ 16 évesen.
Te ismered, neked kell eldönteni, hogy megéri-e belevágni. Ahogy látom, szakmai téren kb. ugyanott tart mint te szóval ebben már nem kevésbé felnőtt. A többit pedig derítsd ki. Most komolyan mi döntsünk helyetted? Ha ezt komolyan gondolod akkor teljesen tárgytalan a kérdésed mert még te sem vagy 22 éves szinten...
Nem fiatal hozzád!
Bizonytalan vagy az a bajod.Aki kapcsoltot szeretne,mert tetszik a nő az ezt nem is kérdezi meg,hiszen a kor nem számít akkor.
De Jaguarnak igaza van 32 évesen ezt tudnia kéne már.
Ágrajz, hátha megérted.
Jól néz ki? -----> Igen -----> nyomulj rá.
|
|
|
Nem
|
|
|
Hagyd a francba
Randizz vele ismerd meg és aztán dönts.
Mondom ezt úgy hogy 33 vagyok és nem hiszem hogy el tudnám képzelni magam egy huszon egy-két éves lánnyal. De már annyiszor bebizonyította az élet hogy a józan ész mit sem számít ha jön egy olyan, az mindent felül ír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!