Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már hetek óta gondolkodok azon, hogy egy 22 éves nő fiatal e hozzám, mert én meg 32 éves vagyok, szerintetek?
Egy cégen belül dolgozunk, nemrég került hozzánk ebédszünetekben szokott megkeresni, akkor együtt kajálunk meg állandóan mesél magáról meg kérdezgeti a volt kapcsolataimat, egyszer elhívott már szórakozóhelyre is, de azt visszamondtam mert nem tudtam mi legyen, állandóan üzenget neten meg sms-eket küldözget,
tudom, hogy csak arra várna, hogy elhívjam randira, de a kora miatt nem tudom.
Belefér. :)
Az én nőm, még meg sem született. :)
23/F
Elsőre ne hallgass annak, nincs is élete :)
Szerintem egy próbát megér, most mit veszíthetsz??
Vagy összeilletek vagy nem kiderül.
Agyilag még nem vagy felnőtt és érett, ha 32 évesen ez neked problémát okoz, és hogy több hetes gondolkodás kell neked ahhoz, hogy lépj, vagy ne lépj!
Ha bizonytalan vagy, akkor felejtsd el, te már úgyis eldöntötted ezek szerint, és már elkönyvelted, hogy a kora miatt úgyse működne. Ha most lépsz, nem adok neked kb fél vagy egy évet, és tönkre fog menni, csupán azért, mert ilyen negatívan állsz egy olyan dologhoz, ami még meg sem történt.
5#
Tényleg? Azt sem tudod ki vagyok ember.
És ne nyalj neki, nem fog haverkodni egy elmebeteggel úgysem.
Ma is 17 órát dolgoztam, de ne zavarjon.
Inkább dugulj be, jobban járna a gyakori, úgyis egész nap itt rinyálsz és szidod a nőket, unalmas már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!