Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek oltozzek, ha az a pasi, akinek tetszeni akartam, honapok ota kapcsolatban van?
Lassan 4 honapja egyutt van, nem tudom mi van koztuk, de a lenyeg, hogy addig sokszor hordtam magassarkut, azota semmi kedvem jol kinezni, nincs kinek. A masik meg az, hogy felek, hogy azt hinne, hogy fel akarom venni a baratnojevel a "harcot", es ha igy is lenne, akkor se lenne eselyem.
Ha magassarku, miniruha/szoknyaban jarnek a csajt azzal jonne, hogy ot utanozom, de a nyomaba se erek...
23L
És mit takar a r..bis öltözködés?
Ha azt mondod hogy miniszoknya és magassarkú akkor felvilágosítalak hogy az nem az.
Ha nem kellesz neki akkor próbáld ezt elfogadni.
Magadat pedig ne becsüld le, ha igényes és ápolt vagy lesz aki szépnek talál miniruhában vagy nélküle is.
71% te fikazason kivul tudsz mast?
Feldolgozni nehez.
Én megértelek. Lehet h most nehéz,és a környezetedben nincs más helyes fiú aki tetszene. De ha kicsit kimozdulsz jobb idő lesz,barátkozol, tetszeni fogsz másnak saját magadért.
Különben meg mindenkinek megvan a maga bioritmusa,lehet h ez is hatással van most a hangulatodra,h kissé depis vagy.
Keress rá a neten ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!