Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek oltozzek, ha az a pasi, akinek tetszeni akartam, honapok ota kapcsolatban van?
Lassan 4 honapja egyutt van, nem tudom mi van koztuk, de a lenyeg, hogy addig sokszor hordtam magassarkut, azota semmi kedvem jol kinezni, nincs kinek. A masik meg az, hogy felek, hogy azt hinne, hogy fel akarom venni a baratnojevel a "harcot", es ha igy is lenne, akkor se lenne eselyem.
Ha magassarku, miniruha/szoknyaban jarnek a csajt azzal jonne, hogy ot utanozom, de a nyomaba se erek...
23L
Gyerekes vagy 23 éves létedre.
MAGADÉRT öltözz, ne másért! Ha utánzol valakit, akkor te vagy a majom. Tehát akkor neked NINCS IS EGYÉNISÉGED!
Először saját magadnak akarj tetszeni. Utána meg nekem. :)
23/F
Gyerekes vagy 23 éves létedre.
MAGADÉRT öltözz, ne másért! Ha utánzol valakit, akkor te vagy a majom. Tehát akkor neked NINCS IS EGYÉNISÉGED!
A válaszíró 71%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/4 Időpont ma 20:23
Senkit nem utanzok, mivel ezek a ruhak elotte is megvoltak, mielott elkezdtek jarni. Es elegge oltogatosra sikerult a hozzaszolasod, mar bocsi
Tedd fel magadnak a kérdést!
Valamiféle pótlék szeretnél lenni?
Minek futsz egy olyan, akit nem érdekelsz?
Tessék magad összeszedni, a gondolataid, és tovább lépni.
Éppen arra készülsz, hogy mentálisan leépítsd magad,vagy már el is kezdted.
Ne tedd!:)
Kinek öltözz ki?
Annyi hal van a tengerben....
Miért nem érzed szépnek magad, önbizalomhiány... az egy hosszabb elemzést érdemel.
Tedd meg,és változtass azon,amin kell.
Látom senki nem írta, úgyhogy nekem öltözz.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!