Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 26 éves férfi és 17 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

26 éves férfi és 17 éves lány. Működhet?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal egy szórakozóhelyen. Nagyon szimpatizálunk, azóta többször találkoztunk, beszélgettünk. Benne minden megvan amit keresek. De mint fent írtam, 17 éves. Mennyire lehet ez gond? Kicsit félek. Érdemes belevágni egy komolyabb kapcsolatba? Úgy vettem észre, rendkívül érett gondolkodású. Nagyon megfogott ez a lány.
2016. febr. 14. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
13%
A mostani 26 éves pasik agyilag még 17 körül járnak,szóval igen,működhet!
2016. febr. 14. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:

Működhet,de...mit akarsz egy 17 éves csajtól baxod?

Még,ha pár évvel idősebb lenne,ilyenkor pár év is számít.

2016. febr. 14. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden csak tőletek függ, máson nem.

Azonban mivel te már eleve félsz és feltetted ezt a kérdést, hogy "Érdemes belevágni egy komoly kapcsolatba?", mert már elve attól tartasz, hogy nem fog működni, pedig még el se kezdődött a kapcsolat, de már eleve leírod majdnem (pedig a jövőt senki se ismeri)

ezért a válaszom NEM!

2016. febr. 14. 19:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Biztos sokan leszavaznak majd de lesz@@rom!

Nem abszolút nem normális h egy 26 éves férfinek az agya ennyire viszi.

2016. febr. 14. 19:59
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Persze hogy működhet.

Most komolyan, értem az aggályaidat, de egy kapcsolat működőképessége annyi mindentől függ, és a kor olyan huszadrangú szempont. Szerintem kell egy esélyt adni a dolognak, és kiderül, nem? Senkinek semmi vesztenivalója nincs, ha randiztok, összejöttök, együtt vagytok. Ha nagy szerelem lesz, miért fosztanátok meg magatokat ettől? Nyilván lesznek dolgok, amikben neked türelmesebbnek kell majd lenned, mint egy 25 éves nővel. De ha mondjuk a 25 éves nő cukorbeteg vagy épp gluténérzékeny vagy rövidlátó, akkor meg megint más dolgokra kéne tekintettel lenned.

Szóval mindjárt itt lesznek a habzó szájú pedofilok, akik szerint egy 26 éves férfi és egy 17 éves "anyányi" lány szerelme minimum puskagolyót érdemel, de őket felejtsd el, és randizz ezzel a lánnyal, ha tetszetek egymásnak! :)

2016. febr. 14. 20:13
 6/11 anonim ***** válasza:

#1: 26 éves pasiként ezt kikérem magamnak! De szerintem te is tudod hogy ez nincs így, még ha akadt is esetleg egy ilyen korú aki megbántott.

Egyébként meg szerintem is nagy a korkülönbség. Én 21 alattival biztosan nem kezdenék, nem is értem mivel tudhatott ennyire megfogni egy 17 éves kérdező...

2016. febr. 14. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem hinném,hogy jó ötlet.A legtöbben ilyenkor még nagyon éretlenek,de a neked való megfelelésből próbálnak többnek látszani,de ez addig működik,amíg nem találkoznak a te korodnak megfelelő problémákkal.Rögtön menekülni fog.Ha szeretnéd rajtad áll,de ő messze nincs pusztán tapasztalatból azon a szinten,ahol te.
2016. febr. 14. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne hallgass senkire, csak magadra és a lányra. Hajrá!
2016. febr. 14. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
Mi vagyok én, jós?
2016. febr. 14. 21:14
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez ugye nem komoly. Nem ertem, hogy 30, 35 eves pasik mit akarnak sok fiatal 18 koruli lanytol... hogy lehetne komoly, mikor fel generacios kulonbsegek vannak. Lehet, hogy a srac gyerek, de a mai 18 eves lanyok 12-13 evesek szintjen vannak
2016. febr. 14. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!