Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarta megnézni velem az Eszeveszett Birodalmat?
Tegnap filmeztünk a páromnál, és a Démonok közöttet néztük, ami után én nagyon féltem. Meg közben is szinte végig el volt takarva a szemem. És mikor vége lett, mondtam, hogy tegyük be az Eszeveszett Birodalmat, mert ilyenkor szeretek valami mesét nézni, hogy visszazökkentsen, és ne féljek annyira. De ő nem akarta, azt mondta már fáradt, stb. Úgyhogy elmentünk lefeküdni, de én meg annyira féltem, hogy teljesen hozzá bújtam, és még a fejemet is betakartam, és minden kicsi nesztől megijedtem.
Más se nézett volna meg a barátnője kedvéért egy mesét? Én is végignéztem vele a filmet, ő is kibírta volna szerintem. Vagy ez ennyire nagy kérés volt?
igen néhány pasinál ez nagy kérés,főleg az olyanoknál akik csak magukra gondolnak
kit érdekel hogy te félsz?mert őt nem...
Pedig az aranyos mese:)
Én szerettem. És alap lenne. Max bele alszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!