Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durván beégtem a barátom előtt. Lányok, ti hogyan kezelnétek/kezelitek az ilyen helyzeteket?
Figyelt kérdés
2 hónapja vagyunk együtt, szóval elég friss dolog és tegnap aludt itt először.Minden nagyon jól ment, de reggel úgy ébredtem, hogy nagyon kellett wcéznem, de nem akartam előtte elmenni.Inkább megvártam míg elment.Mikor kikisértem az ajtónál összefutottam tesómmal megkérdezte, hogy hogy ilyen hamar lelépett stb. Aztán egyből rohantam a mosdóba, de közben hívott a barátom, hogy itt hagyott valamit és visszajön érte.Siettem ezért nem fújtam be légfrissítőt. A szobámba voltunk épp puszilgatott (nyitva volt az ajtó és a wc majdnem a szobám mellett van) amikor tesóm beszólt, hogy "fújj, xy(én) te voltál a wcén?" Nem tudta, hogy visszajött a barátom, aki egyből elkezdett röhögni, tesóm meghallotta és bejött így már együtt röhögtek rajtam..én meg nem tudtam mit csinálni, én is csak nevettem, de közben legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben. Tudom, lesznek ennél cikibb dolgok is még az életemben, de annyira gáz volt, fogalamse volt mit mondjak vagy csináljak.2016. febr. 14. 12:52
12/15 anonim válasza:
Kellemetlen helyzet, de közel sem durva beégés.
Az már inkább az lett volna, ha be is megy mondjuk dobni egy sárgát. :D
13/15 anonim válasza:
2 hónap után megértem, hogy kínos volt. ilyenkor mindenki próbálja a szép és a jó oldalát mutatni.
de ha reálisan belegondolsz, lesznek még ilyen helyzetek. szerintem nem kell túlaggódni. emiatt ha kiábrándul belőled, akkor jobb is, hogy most az elején kiderült.
14/15 anonim válasza:
Én tesómra fogtam volna.Azt mondom,hogy most miért kened rám,mikor te voltál de paraszt vagymáá :DDD
15/15 anonim válasza:
Nem gáz. Ezek teljesen természetes dolgok.
De hogy megnyugodj, itt a mi tegnapi történetünk: tusolok, hajat mosok, talpig samponos-tusfürdős vagyok, mikor beront párom, hogy ne haragudjak, de rájött a hasmenés és nem bírja tovább.
Röhögtünk egy sort, hogy ilyen sem volt még és ennyi.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!