Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Joghallgató fiúk/férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joghallgató fiúk/férfiak! Milyenek a joghallgató lányok?

Figyelt kérdés

A jellemük érdekelne.Milyen velük járni,mit szeretnek,hogy viselkednek?

Írjátok le a tapasztalataitokat!

Köszi

2016. febr. 12. 18:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

"kevés dolog kiábrándítóbb, mint amikor egy lány részeg"

Ezzel egyetértek!

2019. jún. 5. 12:12
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
#21 én szinén, bár szeritem a ha cigizik az pont egy a kevés közül. :)
2020. jún. 25. 12:46
 23/25 anonim ***** válasza:
Jellemük érdekel és általánosítást kérsz. Nagyon mókás.
2020. jún. 25. 17:33
 24/25 anonim ***** válasza:

Mint bárhol máshol: embere válogatja. Van, aki szűk pitsalepedőben illegeti magát, más simán H&M-es ruhákban jár, mint a többi földi halandó, van, aki kötött kardigánt vagy second-hand boltban vásárolt pulóvert hord a legszívesebben.

Van, amelyik nagy lábon él, iszik, más jogászlány ismerősöm meg absztinens, introvertált.

Nem lehet megmondani, hogy most a "jogászlányok" en bloc ilyenek vagy olyanok.

2020. jún. 26. 11:21
 25/25 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok joghallgató, mérnökit végeztem. Én akiket láttam, ők elég okosak, talpraesettek, nagyon jó a retorikájuk, jól öltöznek, jó a stílusuk. Férfinek kell lennie a talpán, az biztos, hogy egy ilyen nő felnézzen rá, vagy akárcsak észrevegye. Szerintem a szakma hajlamos megkeményíteni őket (amit nem csodálok, mert oda ez kell!), és ez kihathat a kapcsolataikra.30f
2020. jún. 26. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!