Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Joghallgató fiúk/férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joghallgató fiúk/férfiak! Milyenek a joghallgató lányok?

Figyelt kérdés

A jellemük érdekelne.Milyen velük járni,mit szeretnek,hogy viselkednek?

Írjátok le a tapasztalataitokat!

Köszi

2016. febr. 12. 18:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Ráadásul még szerény is vagy.
2017. máj. 13. 16:13
 12/25 anonim ***** válasza:
9%

Semmi nagyképűség nem volt benne amit írtam,csak tényeket írtam le.

Rengeteget teszek ezekért a dolgokért,a múltban évekig se buli se semmi nem volt csak dolgoztam és képeztem magamat.

2017. máj. 13. 19:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én jogon vagyok. A lányok vegyesek, vannak sznobok, vannak átlagosak, és szürke kisegerek is akadnak jócskán.
2017. máj. 15. 14:26
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
#7 #10: magas a léc. Hihike. A leírásod alapján a narancssárga, póthajas, bugyuta tucatpinákra hajtasz, ez messze van a minőségi nőtől. Mondjuk az alapján, amiket leírtál magadról te se vagy egy alfa.
2017. júl. 27. 21:06
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

2őt ismeretem közelebbröl.

Az egyik abszolute csak csaj, hasolított egy ismerös csajszira ezert ismerkedtem vele,amúgy egy elég észrevétlen leány.

A másik viszont...huhu az odbaszos volt.

Magasabb mint én,motorozik,szöke kék szem mégsem az a tipikus cicababa. Keményen oda szól,ha piszkálják akkor oda csap.

Dolgozott is melette és volt önkéntes melója is.

Az sajnos rövid ideig tartott.

Ő egy igazi belevaló,céltudatos,ambiciozus,szép csajszi volt.

2017. júl. 28. 01:32
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én jogász vagyok és fiú. Ami lényeges megállapítás:A jó csajok végeznek legjobb eredménnyel. Persze első évfolyamokon mikor írásbélik vannak akkor még olyan amilyen jegyeket kapnak. De a szóbeliken már brillíroznak.Jobban mint a fiúk és jobban mint a kevésbé szép lányok. Ez lehet véletlen meg lehet más magyarázata is, nem tudom.
2017. aug. 19. 17:35
 17/25 anonim ***** válasza:
73%

Utolsó: nem véletlenül annyira jók a szóbeliben, a magukat sokra tartó lányoknak remek orális képességeik vannak. Ezt mindenki értse úgy ahogy akarja. :D

Én beszélgettem jogász csajjal, az elején jó fej volt, reménykedtem hogy lesz valami, aztán egyszer csak telibe sz-rt. Amúgy így felületesen végignézve rajtuk azt mondanám elég sok a nagyképű, magát sokra tartó plázacica, gazdag szülőkkel.

2017. szept. 5. 16:33
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon vegyes, bár én nem jogász szakos vagyok, a jogász csajok sosem voltak szimpatikusak, elég beképzeltek, még a legrondább is, de a jogász srácok is. Az Én szakomnak a fele rendes csaj és nincsenek elszállva, sőt szerintem sokkal értelmesebbek is, mint jogász társaik, a srácok szintén. Vannak akik szülők által jutottak be, akik csak presztizs, akik azt se tudják hol vannak, csak jó buli az egyetem. Az egész karon max. egy kezen meglehet számolni azt, akinek komoly céljai is vannak. Szomorú, de ez van. :) De a jogászokkal még egyszer sem sikerült értelmesen szakmai témáról beszélni, ezzel ellentétben Én a szakomon a fiúkkal jó kis eszmecseréket folytattam. Szóval a jogászok között is vannak különbségek, de a joghallgatók között még nagyobb rések vannak.
2017. szept. 16. 17:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy lehetne általánosságban beszélni róluk. Az sem mindegy melyik egyetem. Az ilyen agyon hypeolt egyetemekre járó emberkék hajlamosak azt hinni, hogy ők a világ közepe és annyival jobbak mint mások.

Én konkrétan két joghallgató csajt ismerek (illetve ez túlzás, de beszélgettem mindkettejükkel párszor). Hát megmondom őszintén, hogy ennyire buta pcsákkal azóta sem találkoztam. Elvileg tök jó eredményeik vannak egyetemen, de ha nem tudnád hol tanul azt gondolnád, hogy a Mucsaröcsögei műkörmös csajszival beszélgetsz. Semmi fogalmuk a világ dolgairól, irreális elképzelések mindenről, botrányosan szegényes kifejezésmód. Azóta is reménykedek, hogy soha ne legyen dolgom a törvénnyel, mert ha ilyen buta kis libák fognak védeni tuti lecsuknak. Tényleg nem értem hogy végzik el az ilyenek a jogot.

De persze biztos vannak tök normálisak is, ez csak két rossz tapasztalat.

2019. ápr. 28. 02:15
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok jogász, de kb. egy tucat jogásszal dolgozom együtt. Elég vegyes a kép, van köztük cicababa, jófej, közvetlen, sznob... Az egyetlen, amit jogászok közé keveredve nem szeretek, hogy ha minimum két jogász összekerül egy társaságban, akkor onnantól a fő beszédtéma, hogy ki kinél szigorlatozott anno, melyik professzort kedvelte, és így tovább, a végtelenségig :D
2019. ápr. 28. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!