Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszemelte magának a barátomat. Hogyan kell ezt kezelni?
Egyik nap a buszon együtt utaztunk a barátommal. Hozzam mentünk. Leült velünk szembe egy csaj, és nézegetni kezdte a barátomat. :D Először azt hittem, csak simán megnézi, de nem. Többször vissza-vissza pillantott a barátomra, én pedig elnevettem magam. Erre a csaj rám nézett, olyan besz.rt fejet vágott, és hirtelen az ablakot kezdte bámulni.
Úgy nézett ki a dolog, hogy jelezni akar a barátomnak, de a barátom észre se vette, az ablakon nézett kifelé és zenét hallgatott közben, fülhallgatón.
A csaj egyre keményebben próbálkozott a szemem láttára - barátom mellett ültem végig - már nem vette le róla a szemét egyáltalán, mosolygott rá, végig mérte. Erre belőlem újabb nevetés tört fel (nem volt hangos), már remegett a vállam is, amit érzett a barátom. Megkérdezte tőlem, hogy mi olyan vicces, én pedig megsúgtam neki a lány vélhető szándékát, és hogy folyamatosan őt figyeli.
Ezután a barátom látványosan belém karolt, a csaj pedig annyira erőlködött...már a haját is csavargatta, meg rákacsintott a barátomra. Mi pedig együtt röhögtünk rajta, de csak azért is erőlködött tovább.
Nos, lehet másképp kellett volna kezelnem, talán rá kellett volna szólnom vagy ilyesmi, de olyan röhejes volt ez az egész görcsös próbálkozása, ráadásul látta hogy együtt vagyunk...szóval kinevettem a csajt. Ti mit tettetek volna a helyemben?
És az ilyen nők/lányok, mint a csaj, agyilag rendben vannak amúgy? Tapasztaltatok hasonlót?
A csajt másnap is láttam a buszon, akkor egyedül utaztam. Először szúrós szemmel nézett rám, aztán vigyorgott mint a tejbetök. Én pedig le voltam döbbenve, hogy ez most mi akart lenni.
Egyre gyakrabban látom a környéken. Félnem kéne vagy mit szokás ilyenkor csinálni? :D
Életemben ilyet még nem tapasztaltam, hogy valaki ilyen nyíltan jelezgessen. Tiszta pofátlan volt és nevetséges.
Ha nem nevettem volna ki, hanem mondjuk csúnyán nézek rá, akkor is most itt sündörögne? Vagy lecsesszem?
Mi ilyenkor a helyes út?
Te jó ég, micsoda feltételezések. :D
Még jó, hogy nem tervezek előre a pasikkal.
Márcsak az kéne, hogy valami bolond őrültségbe vezessen valami nőcske miatt. Aztán sose lehet tudni. :)
Egy darabig jó lesz, aztán max le lesz cserélve ha úgy van.
Kinek kellenek a mai férfiak hosszútávra? Csak a halálnak. :D
Elgondolkodtattak a válaszaitok.
A csaj jobb nőnek képzeli magát. Hát azt hisz magáról, amit akar. Felőlem! :D
Tudjátok, kamaszkoromban már eljátszották a bizalmam hasonló buzgómócsing lányok miatt a kiszemeltek. Azóta eldöntöttem, hogy többé nem engedem meg senkinek azt, hogy akkora fájdalmat okozzon. Ezért inkább bulinak fogom fel az ilyeneket.
Minek féltékenykedni? Ha valaminek meg kell történni, akkor meg fog. Ennyi. Ez részben egy teszt is, ha úgy nézzük. Legfeljebb megbukik a teszten a párom. Én pedig tovább élem az életem. :)
Viszont egyelnőre
Viszont egyelőre úgy látom, hogy nem akarok se féltékenykedni, se veszekedni.
Minek?
Főleg ha szeret a barátom. Vagy legalábbis kedvesebb, mint akiket megismertem.
He? xD
Ez milyen elméleti síkon, és milyen szemszögből tartozik a kérdésemhez?
:)
"Még jó, hogy nem tervezek előre a pasikkal.
Márcsak az kéne, hogy valami bolond őrültségbe vezessen valami nőcske miatt. Aztán sose lehet tudni. :)
Egy darabig jó lesz, aztán max le lesz cserélve ha úgy van.
Kinek kellenek a mai férfiak hosszútávra? Csak a halálnak. :D "
Neked a lehető legsajnálatosabb a hozáállásod.....
Mi az, hogy jó lesz egy férfi egy darabig aztán lecseréled? Mik a férfiak, valami elhasználható ruhák?
És tudják, hogy nem kell neked senki hosszú távra?
Nem is vagy te alkalmas hosszú kapcsolatra, mert ez a hozzáállás nem erről tanúskodik.
Nekem egy ilyen lány nem kellene barátnőnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!