Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma betegen mentem iskolába,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma betegen mentem iskolába, ami látszott rajtam, mit gondolnak most?

Figyelt kérdés

Könnyezett a szemem, állandóan fújtam az orrom, piros volt a szemem és felpuffadt a fejem és rémesen néztem ki. Persze emellé izomfájdalom, torokfájás, fejfájás, hányinger, szédülés, gyenge egyensúly,koordináció, hasfájás... minden.

Megkérdezték, hogy fáradt vagyok-e, de mondtam, hogy meg vagyok fázva. Egész nap mindenki nézett hogy nézek ki, és kérdezték, hogy jól vagyok-e? Fáj még a torkom?

És úgy éreztem, hogy mindenki aggódik meg furcsálja és megbotránkozik talán azon,hogy beteg vagyok. Ti nem voltatok még így,hogy ha láttatok valakit nagyon betegen,akkor...?:S

Nem is tudom, nagyon pocsékul néztem ki, és nem tudták eldönteni,hogy nevetek vagy sírok.Kiborultnak hittek,pedig csak ez valami vírusfertőzés és nincs semmi lelki bajom.

Szerintetek rossz ötlet volt így megjelenni?

Most egy szerencsétlennek hisznek,aki nem tud leküzdeni egy náthát? :S

Még egy kérdés: lányok,fiúk,ha láttok az ellenkező nemből valakit betegen,akkor milyen benyomást kelt? Vagy az,aki tetszik nektek,és látjátok betegen,akkor nem visszataszító?? :D :(

2010. márc. 30. 14:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Persze senkinek nem szép látvány egy falfehér arc, de ha egy fiúnak tetszel, az megsajnálom és nem a csúnyaságot fogja benned látni. :)
2010. márc. 30. 14:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Egy mefázás miatt én sem maradnék otthon. Ezért nem hiányoznék a suliból, de később munkahelyről se, illetve ott nem is lehet mert kivágnak. Ha lázam van max akkor. A sok hipohonder meg be ne szarjon, hogy elkap egy kis megfázást.
2010. márc. 30. 14:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem bántásból, de hány éves vagy?
2010. márc. 30. 14:44
 14/20 anonim ***** válasza:
A kérdéshez meg annyit, hogy ez hülyeség. Senki nem gondol szerintem semmit. Legalábbis én még nem láttam, hogy valaki ettől undorodna. Szerintem mindenki leszarja.
2010. márc. 30. 14:44
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem meg bíztasd csak a többieket is, hogy betegen menjenek a suliba, hátha jó sokan elkapják a náthát és elrendelnek egy kis tanítási szünetet.
2010. márc. 30. 14:49
 16/20 anonim ***** válasza:

14:43-as ez már nem egy kicsike kis nátha:

"izomfájdalom, torokfájás, fejfájás, hányinger, szédülés, gyenge egyensúly,koordináció, hasfájás."

Szerintem már közben lázad is volt, ilyenkor otthon kell maradnod, hogy hamarabb fölépülj. Ez nem munkahely, hanem iskola nem fogja a családi kasszát szűkíteni, ha nem megy suliba.

2010. márc. 30. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Ez az egy nap elég volt h megfertőzz pár embert,gratulálok.Nem a munkád fügött ettől h most nem mész be,nem értem ilyenkor minek bemenni.
2010. márc. 30. 15:17
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Én minden nap betegen megyek iskolába 14éve, és még fogok is 4 évig, senkinek nem tűnt még fel.
2010. márc. 30. 16:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is betegen járok... Agybetegen meg éhségbetegen ^^
2010. márc. 30. 16:23
 20/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a sok megértő hozzászólást.Igazán kedvesek vagytok!

(Az utolsó kettőt meg nem tudom mire vélni? Bocsi.)

2010. márc. 30. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!