Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megmutattam magam az érzékeny oldalamról, pozitiv lehet a lány felé, ha ő is picit érzékeny?
a leányzó kifejezetten gyermeklelkű, nem az a nagyon kemény alkat, régóta ismerjük egymást. Most hadd ne részletezzem, de kimutattam énis az érzékeny oldalamat, sírtam előtte... 3 év után, ez új oldalam. A reakciója olyan mélyen elgondolkodós, elkomolyodós lett.
Vajon mit gondolhat belül?
Semmi pozitívra ne számíts ezzel kapcsolatban, az sem lepne meg, ha a barátnőivel már ezen röhögött volna párszor.
Mindenesetre biztosra vehet, hogy mégegyzser iylesmit nem szivesen látna.
Ember vagy, így te is rendelkezel érzésekkel. Engem inkább megnyugtatna, hogy nem egy pszichopata a párom, másrészt pedig örülnék, hogy fel meri előttem vállalni a sebezhetőségét.
L
Szerintem sajnált és meglepődött.
Az én barátom sokszor sírt már előttem, és soha nem beszéltem ki a barátnőimmel, nem nevettem ki, és nem gondoltam semmi rosszat. Inkább örülök, hogy érzékeny, és meri magát vállalni előttem.
Ha régebb óta ismered,szerintem nem gáz.
Bár én életemben nem sírtam senki előtt,mondjuk ez nevelés kérdése azt hiszem.Egyébként nem szégyen.
A reakciója normális.
Kérdés milyen ember, ha nem túl sok intelligenciával rendelkezik,lehet le fog nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!