Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon érdekelne a véleményetek. Szerintetek meg fog tudni változni valaha? Többi lent.
Van egy lány, aki már régóta tetszik. Az egyetlen baj vele, hogy borzasztó önértékelési problémái vannak. Szinte elvakultan utálja magát, különösen a külsejét (hogy miért jutott idáig, az egy hosszú történet, de szerintem sokan így gondolkodnának magukról azok után, amit ő átélt). Ebben legfőképpen az a szomorú, hogy az átlagnál lényegesen szebb és értékesebb csajról van szó, és hiába bizonygatod erről, ő azt hiszi csak gúnyolódsz, viccelődsz stb. Az utóbbi időben elég közel kerültünk egymáshoz, hosszas vívódás után beismerte, hogy tetszek neki, és ő is akar nekem tetszeni, de retteg attól, hogy sosem fog számomra teljesen megfelelni, mert hogy ő csúnya, értéktelen, stb. Persze rendszeresen mondom neki, hogy ez nem igaz, de továbbra is elég bizonytalan magában. Ezt leszámítva, sokat puhult a hozzám való viszonya, a kezdetekhez képest.
Szerintetek egyszer sikerül elérnem az áttörést? Tudom, hogy először magát kellene összeszednie, de úgy érzem, ez csak segítséggel fog menni neki. Ti kitartanátok mellette, vagy inkább hagynátok a fenébe?
Kérdezhetnétek, miért ragadtam le nála, hát pl. azért mert végtelenül sok a közös bennünk (az önértékelési gondokat leszámítva), rengeteg a közös témánk, az érdeklődésünk is majdnem mindenben egyforma, és nagyon jól érezzük egymással magunkat. A kölcsönös szimpátia, és vonzódás is megvan.
Ő 23, én 28 éves vagyok.
Amitől én a legjobban tartok, hogy volt olyan exem, aki nekem köszönhetően jött rá, hogy bizony ő is kelhet valakinek, és mivel velem vesztette el, így elkezdte hajtani a vére, hogy milyen lehet mással is. Az lett a vége, hogy megcsalt, és szakítottunk...
A fent említett lány is szűz, és nem szeretnék megint pofára esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!